Gość: hania0001 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:30 szukam dobrego chirurga onkologa we Wrocławiu. Wczoraj dowiedziałam podczas usg piersi się, ze mam 3 torbiele, podłamałam się... muszę skonsultować to z onkologiem. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hania0001 Re: torbirle w piersiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:38 pomóżcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: torbirle w piersiach 16.10.07, 10:07 szybko do lekarza ale torbiel to jeszcze nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
arszana bez nerwow, 16.10.07, 10:10 wizyta u onkologa moze byc tylko taka profilaktyczna, ale torbiele to nic strasznego, moze dostaniesz jakies leki i zaproponuje Ci lykanie preparatu z wiesiolka, po pewnym czasie powinny sie wchlonac, jesli duze sa, to ewentualnie operacjynie sie je usunie, ale spokojnie, torbiele ma bardzo wiele kobiet, niektore nawet o tym nie wiedza, badz wiedza a lekarze kaza sobie z nimi zyc i chodzic do kontroli czy sie nie powiekszaja, idz do kogokolwiek w warszawie,´a do onkologa skierowal Cie gin? Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: torbirle w piersiach 16.10.07, 10:31 dlaczego szybko? torbiel to NIC strasznego ginekolog cie skierował do onkologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania0001 Re: torbirle w piersiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:19 ginekolog skierował mnie na usg. Lekarka, która robiła mi usg skierowała mnie do onkologa. Torbiele mają 4, 4 i 6 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: torbirle w piersiach IP: *.piwet.pulawy.pl 16.10.07, 14:27 mam torbiele od kilku lat,oglądał to onkolog.Jedyne co zalecił to usg co pół roku. Jedne się wchłaniają ,pojawiają się nowe.Będziesz pod opieką lekarza więc nie ma się co martwić.Troski o własne zdrowie nigdy nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
monian24 Re: torbirle w piersiach 16.10.07, 15:35 W jaki sposób dowiedziałaś się że masz torbiele? Miałaś jakieś dolegliwości czy profilaktycznie wykonałaś USG i wyszło.Ja od tygodnia mam straszny ból lewej piersi, wyczuwam tam jakieś zgrubienia, jest nabrzmiała i powiększona znacznie.Niewiem co to może być?Proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania0001 Re: torbirle w piersiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 15:36 najlepiej będzie jak udasz się do ginekologa i mu o tym opowiesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eciepecie8 Re: torbirle w piersiach 16.10.07, 15:42 Ja od tygodnia mam straszny ból lewej piersi, wyczuwam tam jakieś zgrubienia, jest nabrzmiała i powiększona znacznie.Niewiem co to może być?Proszę o odp. to jest wizyta u lekarza i zrobienie USG Odpowiedz Link Zgłoś
29-tka Re: torbirle w piersiach 16.10.07, 21:52 mnie tez od 2 tygodni boli jedna piers, mam wrazenie, ze jest wieksza i ze wyczuwam w niej cos ... w czwartek ide do gin... boje sie... czy torbiel, guz boli ? Odpowiedz Link Zgłoś