Gość: mm IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 12:35 stwierdzono u mnie zakażenie chlamydia trachomatis. lEKARZ PRZEPISAŁ OFLODINEX. Mogę być w ciąży.Proszę o pilną poradę. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryżymałp Re: chlamydia IP: 195.116.167.* 18.12.01, 15:40 Co to jest chlamydia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: chlamydia IP: *.mw.mediaone.net 19.12.01, 17:35 zapytaj w pierwszej aptece. Chlamydia jest mniej szkodliwa dla facetow ale dla kobiet jest niedobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: chlamydia IP: 195.116.167.* 19.12.01, 17:51 Już to widzę : wchodzę do apteki i : "przepraszam bardzo, co to jest chlamydia?" pani mi odpowiada a ja dziękuje i wychodzę...)) Chyba zajrzę do encyklopedii bo sie nie doczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: chlamydia IP: *.mw.mediaone.net 19.12.01, 21:45 Nie o to chodzi, oslico. Chodzi o to czy moze zazywac przepisane pigulki w czasie ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: chlamydia IP: 195.116.167.* 20.12.01, 16:41 Pokornie przepraszam...ośle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: chlamydia IP: *.mw.mediaone.net 21.12.01, 05:27 wymsknelo mi sie - to bylo tak pieszczotliwie - (a nie powiedzialem...) klik klik, klak klak, osiolek czlapie tak... widzisz, juz sie usmiechasz. Moze nie wiesz, ale farmaceuci to najbardziej wyksztalcona i ODPOWIEDZIALNA grupa w profesji medycznej. Zawsze lepiej zweryfikowac co ten doktor nam kaze brac. Wesolych Swiat! Juz sie na mnie nie gniewaj... Spotykam tu tylu debili, ze czasem zapominam ludzkiego jezyka. Ale na homoseksualizm i seks analny to mnie nie przekreca! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: chlamydia 22.12.01, 11:14 W ciąży na chlamydię przyjmuje się erytromycyne- prosze skonsultować sie z lekarzem i ewentualnie rozwazyć zmiane leku>Ma Odpowiedz Link Zgłoś