reewa 11.12.07, 18:00 Czy znacie proszki przeciwbólowe,jakie można brać przy karmieniu piersią?A może znacie jakieś domowe sposoby na ból głowy...? Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: ból głowy 12.12.07, 01:38 nasciagaj pokarmu na zapas na co najmniej 24 godz., schowaj do lodowki i w razie potrzeby karm pokarmem ale butelka a sama wez co ci pomaga. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
krasavitza Re: ból głowy 13.12.07, 09:34 pyralgin - przez bardzo dlugi czas nie mial przeciwskazan w ulotce - teraz sie pojawily, moim dzieciom sie nic nie stalo - ale zazywalam, gdy byla taka potrzeba a moze wiecej snu? Odpowiedz Link Zgłoś
tara34 Re: ból głowy 14.12.07, 11:43 w oddziale położniczym w ciąży podawano mi pyralgin lub ketonal a nawet tramal po porodzie też ,pytałam co z dzieckiem czy te leki są bezpieczne lekarz odpowiadał ,że podają tylko takie które są bezpieczne dla dziecka ...........ketonal w razie potrzeby mam podawany do dziś nadmienię ,że karmię Odpowiedz Link Zgłoś