jakasik 26.08.03, 07:25 Jaki polecicie mi test ciążowy? Który najwcześniej jest w stanoie stwierdzić ciąże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praktycznyprzewodnik Re: Jaki test? 26.08.03, 22:05 Test termiczny PTC jest niezawodny. Odpowiedz Link Zgłoś
peugeot206 Re: Jaki test? 26.08.03, 22:14 ja używałam pre-test. wyczuwa juz 6-dniowa ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
jakasik Re: Jaki test? 27.08.03, 07:19 Użyłam tego samego testu. Niestety, po 3 min była tylko 1 kreseczka, ale po 2 godzinach byly juz dwie! No i co teraz? W ciąże mogłam zajść nie wcześniej jak 6 dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1975 Re: Jaki test? 26.08.03, 22:24 witaj osobiscie polecam ci test na bhcg (czyli poziom hcg a surowicy krwi) jest bardziej czuly od testow aptecznych ( z tego co slyszalam w laboratorium wzrost hcg obserwuje sie juz na nastepny dzien po zaplodneniu) jest odrobinke drozszy od testow aptecznych ale wykonywany profesjonalnie i jest duzo pewniejszy anizeli testy apteczne:0 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peugeot206 DO STOKROTKI 27.08.03, 11:15 stokrotka1975 napisała: > witaj > osobiscie polecam ci test na bhcg (czyli poziom hcg a surowicy krwi) jest > bardziej czuly od testow aptecznych ( z tego co slyszalam w laboratorium wzrost > > hcg obserwuje sie juz na nastepny dzien po zaplodneniu) jest odrobinke drozszy > od testow aptecznych ale wykonywany profesjonalnie i jest duzo pewniejszy > anizeli testy apteczne:0 > pozdrawiam A ILE KOSZTUJE TAKI TEST I GDZIE MOZNA GO DOSTAĆ??? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Jaki test? 27.08.03, 11:23 beta hcg jest pobierany we krwi. Natomiast testy apteczne są raczej tej samej jakości Odpowiedz Link Zgłoś