peugeot206 27.08.03, 21:57 SPÓŹNIA MI SIĘ OKRES. ZROBILAM 2 TESTY I BYŁY NEGATYWNE. JEDNAK PANI GINEKOLOG POWIEDZIAŁA, ŻE MAM POWIĘKSZONA MACICĘ. CZY TO W 1005 OZNACZA CIĄŻĘ? PROSZE O ODPOWIEDŹ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka1975 Re: CIĄŻA?- PYT. DO P .DOKTOR 27.08.03, 22:52 peugeot206 napisała: > SPÓŹNIA MI SIĘ OKRES. ZROBILAM 2 TESTY I BYŁY NEGATYWNE. JEDNAK PANI > GINEKOLOG POWIEDZIAŁA, ŻE MAM POWIĘKSZONA MACICĘ. CZY TO W 1005 OZNACZA CIĄŻĘ? > PROSZE O ODPOWIEDŹ. wiesz wydaje mi sie zaby miec 100% powinnas zrobic test na poziom hcg w surowicy krwi te testy daja 100% pewnosc a na wynik w zaleznosci od laboratorium bedziesz czekala od 30 minut ( na cito) do 6 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: CIĄŻA?- PYT. DO P .DOKTOR 28.08.03, 09:06 Rozpulchniona macice mozna miec takze przed spozniajacym sie okresem... tak ja radzi kolezanka, zrob test na beta HCG z krwi - wynik jest wiarygodny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: CIĄŻA?- PYT. DO P .DOKTOR 30.08.03, 21:41 Myslę,ze warto po prostu wykonać badanie usg i ewentualnie próbę ciążową z krwi- a wiec badanie poziomu hcg lub podejednostki beta hcg( gonadotropiny kosmówkowej,. która jest wydzielana przez zapłodnione jajeczko po zagnieżdzeniu w macicy Odpowiedz Link Zgłoś