beata3211 10.03.08, 08:37 Wykryto u mnie torbiel jajnika. Niestety dostałam skierowanie na laparoskopie. Torbiel sie wychodował dosć duża mimo brania tabletek. Czy któraś z was miała laparoskopie w Warszawie?? Który szpital mozecie polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Laparoskopia i torbiel jajnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 11:38 Ja miałam zabieg w innym mieście jednak byłam w takiej samej sytuacji co ty. 2 dni przed laparoskopią na USG wyszła mi torbiel jajnika, powiedziałam gin. że za 2 dni mam zabieg, kazała tylko odstawić na ten czas tabletki które mi zapisała. O dziwo po laparoskopii torbiel sama się wchłonęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Laparoskopia i torbiel jajnika IP: *.dyn.iinet.net.au 13.03.08, 13:20 to mialas to laporoskopie torbiel czy na co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Laparoskopia i torbiel jajnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 15:08 Na pęcherzyk żółciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Re: Laparoskopia i torbiel jajnika 18.03.08, 10:45 to szybkie terminy!! JESTEM CIEKAWA ILE SIĘ CZEKA W WAWIE. Pozatym musze sie jeszcze dowiedzieć czy moge mieć skierowanie do szpitala od lekarza z Medicoveru. Odpowiedz Link Zgłoś