misia_beauty 10.03.08, 13:31 jak sobie poradzic z zimnem na ustach? jedynie krem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sssssss Re: zimno IP: *.tpnet.pl 10.03.08, 13:42 www.google.pl/search?hl=pl&lr=&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=opryszczka&spell=1 Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: zimno 10.03.08, 13:45 z domowych sposobów: - smarować miodem - smarować brevoxylem (bez recepty) - poprosić psa o polizanie (sprawdziłam osobiście - choć dla niektórych obrzydliwe, jednakowoż działa i to jak!!) - znaleźć lekarza bez oporów i wydębić od niego receptę na heviran 800mg, brać raz dziennie przez tydzień, zaczynać brać jak tylko pojawi się "znajome" swędzenie.... - przyzwyczaić się i polubić.... to ostatnie chyba najtrudniejsze // Odpowiedz Link Zgłoś
misia_beauty Re: zimno 10.03.08, 13:46 doral2 napisała: > z domowych sposobów: > > - smarować miodem > - smarować brevoxylem (bez recepty) > - poprosić psa o polizanie (sprawdziłam osobiście - choć dla niektórych > obrzydliwe, jednakowoż działa i to jak!!) > - znaleźć lekarza bez oporów i wydębić od niego receptę na heviran 800mg, brać > raz dziennie przez tydzień, zaczynać brać jak tylko pojawi się "znajome" > swędzenie.... > - przyzwyczaić się i polubić.... > > to ostatnie chyba najtrudniejsze // heheh;p chyba zdecyduję się na opcję z psem Odpowiedz Link Zgłoś
misia_beauty Re: zimno 10.03.08, 13:45 wiesz czym sie rożni opryszczka od zimna? bo np ja wiem! tylko nie znam sposobu leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmon Re: zimno IP: 195.42.249.* 10.03.08, 14:30 Spróbuj plastrów COMPEED, które sa dostepne w aptece. Dla mnie sa rewlacyjne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_z_z Re: zimno IP: *.chello.pl 10.03.08, 17:04 > wiesz czym sie rożni opryszczka od zimna? tym, że opryszczkę powoduje wirus opryszczki, a zimno wirus zimna? tak...? Odpowiedz Link Zgłoś
misia_beauty Re: zimno 10.03.08, 17:28 Gość portalu: z_z_z napisał(a): > > wiesz czym sie rożni opryszczka od zimna? > > tym, że opryszczkę powoduje wirus opryszczki, a zimno wirus zimna? > tak...? a tu kto się znalazł? obrońca praw zwierząt? czy niejakiego sssss;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssssssssssssss Re: zimno IP: 217.98.20.* 10.03.08, 18:54 niejaki sssssssss jest kobietą!!!! slucham - jaka jest roznica miedzy opryszczką a zimnem??????? Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: zimno 10.03.08, 22:15 a ja polecam masc cynkowa. kosztuje 2-3 zl w aptece. ja jej uzylam jak mnie wyskoczylo zimno. i po podajze 3 dniach mi zeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: zimno IP: 91.106.90.* 11.03.08, 22:28 "podajze " - ooooo, a co to takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś