Dodaj do ulubionych

gorączka a okres...

03.04.08, 17:28
Czy mógłby mi ktoś doradzić... Od jakiegoś czasu dwa-trzy dni przed okresem dostaje gorączki jakieś 37 -37,2 , natomiast jak tylko zaczyna sie okres gorączka mija,nie wiem co z tym robić... czy miał ktoś podobna sytuacje?czy to normalne, czy jednak muszę zacząć sie martwic?
Obserwuj wątek
    • malange Re: gorączka a okres... 03.04.08, 17:44
      > dostaje gorączki jakieś 37 -37,2

big_grin
    • Gość: ala Re: gorączka a okres... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 17:55
      37-37,2...to nie jest gorączka...
    • lilith76 Re: gorączka a okres... 04.04.08, 09:07
      Generalnie kobieta ma podwyższoną temperaturę po owulacji. Temperatura ta spada tuż przed, w czasie lub rzadko zaraz po okresie.
      Zakres temperatur przed i po owulacji u każdej kobiety jest indywidualny.
      Tak więc twoje 37-37.2 jest raczej normalnym objawem.
      • 123paula Re: gorączka a okres... 04.04.08, 10:17
        tez mam podwyższoną temp przed miesiączką podobnie jak TY-ok37. co to nie od
        zawsze ale są to bolesne miesiączki w moim wypadku i nie zbyt obfite. narazie
        nic z tym nie robiłam-tzw o dolegliwościach rozmawiałam z ginekologiem no i
        musze z tym żyć.moje zaniepokojenie wzbudziło tez to że odczuwam ból nawet w
        połowie cyklu i nie wiem cy to nie jest ból jajnika ale nie byłam z tym jeszcze
        u lekarza.... a Ty masz tylko podwyższoną temp czy tez inne dolegliwosci?
        • to_jaaa Re: gorączka a okres... 04.04.08, 10:21
          moje zaniepokojenie wzbudziło tez to że odczuwam ból nawet w
          połowie cyklu i nie wiem cy to nie jest ból jajnika

owulacja
        • lilith76 Re: gorączka a okres... 04.04.08, 10:39
          123paula, masz ból związany z przygotowywaniem do owulacji, samą owulacją.
        • landyszy Re: gorączka a okres... 21.04.08, 17:07
          Ja tez mam obfite miesiaczki,a caly okres mi trwa jakies 7 dni,a bole mam tylko
          na poczatku, z tego co czytalam ma to cos wspolnego z hormonami, tzn dlugosc i
          obfitosc okresu, ja w dziecinstwie mialam klopoty z tarczyca i cale dziecinstwo
          bralam tabletki hormonalne... nie wiem czy rzeczywiscie hormony maja cos do tej
          mojej goraczki i td. ale postanowilam zbadac tarczyce.... pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka