agat-on3 04.04.08, 15:36 jestem w g tygodniu ciąży. Ok 3 tygodnia brałam antybiotyk Amotaks dis. Co będzie???? Trochę się niepokoję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiara nic nie bedzie IP: *.m.pppool.de 04.04.08, 17:58 spokojnie, amotax to jeden z antybiotykow, ktore sa bezpieczne w ciazy, tzn nie sa jakies szczegolnie niebezpieczne, ciezarne tez biora antybiotyki pod okiem lekarzy i nic sie nie dzieje zlego, antybiotyk to nie srodek wczesnoporonny, nie mozna tylko na wlasna reke sobie ich zazywac, ale z tego co wiem, to wlasnie amotax jest ok dla ciezarnych, ja przy wrzodach dwunastnicy rowniez mialam amotax tylko przepisywany, spokojnie, nic sie nie martw, ciaza na pewno poprawnie i ladnie sie rozwija, w 3 tygodniu to kobiety czesto o ciazy nie wiedza i nie takie cuda i dziwy ze swoim organizmem wyprawiaja.. i nic sie nie dzieje zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: antybiotyk wwe wczesnej ciąży 04.04.08, 18:05 nie martw się, stres jest teraz dziecku najmniej potrzebny) Wiele kobiet robi dużo gorsze rzeczy nie wiedząc, ze są w ciąży...i nic się nie dzieje. Powiedz o tym swojemu lekarzowi na wizycie, na pewno Cię uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: antybiotyk wwe wczesnej ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 19:09 amotaks brałam w ciąży , przepisałam mi go ginekolog . Odpowiedz Link Zgłoś