Gość: olka IP: *.aster.pl 17.04.08, 14:35 Czy jeśli mam guza na wardze sromowej większej to mogę mieć raka sromu?? Mam 17 lat, jestem dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja27-09 Re: rak sromu 17.04.08, 14:45 owszem zdecydowani zwłaszcza jeśli jesteś dziewicą Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek1000 Re: rak sromu 17.04.08, 14:54 Po pierwsze - dziewictwo nie ma tutaj z żadnym rakiem nic wspólnego a po drugie to guz nie równa się rak. Idź do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr x Re: rak sromu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 22:10 Sprawdź najpierw czy nie masz guza na głowie. Ale to nie rak, ktoś cię musiał walnąć bejsbolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: rak sromu IP: *.chello.pl 17.04.08, 18:43 Po co zakładasz od razu najgorsze? Trzeba wybrać się do lekarza jak nie do ginekologa to chociaż dermatologa i pokazać co się martwi. Nie zwlekaj, w najgorszym przypadku trafisz do chirurga, im szybciej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rak sromu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:14 rak sromu? a isnieje coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: rak sromu 18.04.08, 16:26 Tak istnieje rak sromu, rzadki ale jest. natomiast ty zapewne masz bolaca kuleczke, ktora jest wypelniona ropka i albo sama sie wchlonie, albo peknie i tez sie wchlonie. Utrzymuj te rzeczy w higienie i jezeli za kilka dni nie zejdzie idz do lekarza. Ja mam to czesto. Pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: rak sromu IP: *.aster.pl 18.04.08, 23:35 Byłam dziś u lekarza i powiedział, że to nic poważnego i przepisał mi antybiotyk i maść mam nadzieję ze zniknie szybko... Narazie męczę się z bólem. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: rak sromu 18.04.08, 23:39 znaczy się - zwykły pryszcz???... eeehhhhhh, a taki piękny lans się zapowiadał... Odpowiedz Link Zgłoś