Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog-Wroclaw??

18.09.03, 12:36
Szukam namiarow dobrego ginekologa we Wroclawiu. Najlepiej zeby to byla
kobieta...I najchetniej na kase chorych...
Z gory dziekuje...Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • joanna.nl Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 18.09.03, 18:25
      hej, polecam poliklinike "na grobli", to jest mniej wiecej za szpitalem
      marciniaka, mostem olawskim w prawo, po lewej stronie.
      w poliklinice milo, sympatycznie, a przede wszystkim fachowo.
    • tupelo Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 09:08
      Nie jestem pewna, czy tej polikliniki nie przeniesli na Hiszfelda. A z dobrym
      ginekologiem - poszukaj watkow na forum Wroclaw i na forum Zdrowie -
      nieplodnosc. Tam juz pare razy byly takie pytania. Wiele razy powtarza sie
      nazwisko pani dr Dobroszyckiej (przyjmuje prywatnie - niestety - przy pl.
      Grunwaldzkim w Polidencie).
      • mobka Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 14:01
        A w poliklinice"Na Grobli" przyjmuja na kase chorych? Czy tylko prywatnie?
    • moboj Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 09:49
      oto wątek, który kiedyś założyłam na edziecku dolnośląskim:
      www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=612&w=7162909&a=7162909&v=2&strona=0
      • tangerines Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 17:36
        Polecam moją Panią Doktor, była kilka razy chwalona przez inne Forumowiczki.
        Szczegóły:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=7866401&a=7884402
        • moboj Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 19:05
          Tangerines, potwierdzam. chodziłam Do pani dr Kinal, kiedy jeszcze pracowała w
          szpitalu studenckim na katedralnym. potem byłam u niej prywatnie kilka razy.
          jest rzeczywiście bardzo miła, zawsze bada piersi, regularnie zleca badania
          kontrolne.
          • malena30 Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.09.03, 17:52
            Co do dr Kinal, zraziła mnie do ginekologów na dłuższy czas. Również chodziłam
            do niej na Katedralny.Co do antykoncepcji, potraktowała mnie jak gówniarę,
            która na wakacjach będzie gzić się przy pierwszej nadarzającej się okazji. A
            miałam wtedy 24 lata i jeszcze nie współżyłam. Jakoś piersi też mi nigdy nie
            zbadała.Kiedy słyszę jej nazwisko, czuję wyłącznie niechęć.
            • tangerines Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.09.03, 18:53
              Dziwi mnie Twój przypadek. Pani Kinal otrzymała nagrodę "Twojego Stylu" jako
              jedyna lekarka z Wrocławia, właśnie w okresie gdy pracowała na pl.
              Katedralnym. Nagrodę przyznano za badanie piersi na podstawie głosów
              pacjentek. Nigdy nie usłyszałam od niej komentarza na temat antykoncepcji i
              moralności. Jestem jej pacjentką od 8 lat, podobnie jak większość moich
              koleżanek. Nigdy też nie słyszałam o tym, że zaniedbała badanie piersi.
              Poleciłam ją wielu osobom i były zadowolone.
            • moboj Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.09.03, 18:57
              malena30 napisała:

> Co do dr Kinal, zraziła mnie do ginekologów na dłuższy czas. Również
              chodziłam
              > do niej na Katedralny.Co do antykoncepcji, potraktowała mnie jak gówniarę,
              > która na wakacjach będzie gzić się przy pierwszej nadarzającej się okazji. A
              > miałam wtedy 24 lata i jeszcze nie współżyłam. Jakoś piersi też mi nigdy nie
              > zbadała.Kiedy słyszę jej nazwisko, czuję wyłącznie niechęć.

miałam jeszcze mniej lat niż ty, kiedy chodziłam do niej na wizyty i prosiłam
              o tabletki. zresztą ona sama zawsze pytała, czy jeszcze mam zapas tabletek,
              czy czegoś nie potrzebuję, czy coś wyjaśnić. zawsze zartowała, była bardzo
              miła.
            • moboj Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.09.03, 18:59
              Malena, mam pytanie. a nie pomyliło ci się nazwisko Kinal z Kulon? bo pani
              doktor Kulon rzeczywiście traktowała wszystkie jak smarkate, co pieprzą się
              wszędzie i z każdym. i piersi nigdy nie badała. a mnie te dwa nazwiska
              notorycznie się myliły.
              • dilmaah Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 10.12.03, 09:59
                ??????
                • kosmitka_7 Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.12.03, 22:59
                  POlecam Przychodnię Eskulap dr K Łątkowski oraz pani doktor .... refundancja z
                  NFZ ostatnio chyba maja duzo pacjentów bo na wizytę trochę się czeka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka