dilmaah 18.09.03, 12:36 Szukam namiarow dobrego ginekologa we Wroclawiu. Najlepiej zeby to byla kobieta...I najchetniej na kase chorych... Z gory dziekuje...Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.nl Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 18.09.03, 18:25 hej, polecam poliklinike "na grobli", to jest mniej wiecej za szpitalem marciniaka, mostem olawskim w prawo, po lewej stronie. w poliklinice milo, sympatycznie, a przede wszystkim fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tupelo Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 09:08 Nie jestem pewna, czy tej polikliniki nie przeniesli na Hiszfelda. A z dobrym ginekologiem - poszukaj watkow na forum Wroclaw i na forum Zdrowie - nieplodnosc. Tam juz pare razy byly takie pytania. Wiele razy powtarza sie nazwisko pani dr Dobroszyckiej (przyjmuje prywatnie - niestety - przy pl. Grunwaldzkim w Polidencie). Odpowiedz Link Zgłoś
mobka Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 14:01 A w poliklinice"Na Grobli" przyjmuja na kase chorych? Czy tylko prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 09:49 oto wątek, który kiedyś założyłam na edziecku dolnośląskim: www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=612&w=7162909&a=7162909&v=2&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tangerines Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 17:36 Polecam moją Panią Doktor, była kilka razy chwalona przez inne Forumowiczki. Szczegóły: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=7866401&a=7884402 Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 19.09.03, 19:05 Tangerines, potwierdzam. chodziłam Do pani dr Kinal, kiedy jeszcze pracowała w szpitalu studenckim na katedralnym. potem byłam u niej prywatnie kilka razy. jest rzeczywiście bardzo miła, zawsze bada piersi, regularnie zleca badania kontrolne. Odpowiedz Link Zgłoś
malena30 Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.09.03, 17:52 Co do dr Kinal, zraziła mnie do ginekologów na dłuższy czas. Również chodziłam do niej na Katedralny.Co do antykoncepcji, potraktowała mnie jak gówniarę, która na wakacjach będzie gzić się przy pierwszej nadarzającej się okazji. A miałam wtedy 24 lata i jeszcze nie współżyłam. Jakoś piersi też mi nigdy nie zbadała.Kiedy słyszę jej nazwisko, czuję wyłącznie niechęć. Odpowiedz Link Zgłoś
tangerines Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.09.03, 18:53 Dziwi mnie Twój przypadek. Pani Kinal otrzymała nagrodę "Twojego Stylu" jako jedyna lekarka z Wrocławia, właśnie w okresie gdy pracowała na pl. Katedralnym. Nagrodę przyznano za badanie piersi na podstawie głosów pacjentek. Nigdy nie usłyszałam od niej komentarza na temat antykoncepcji i moralności. Jestem jej pacjentką od 8 lat, podobnie jak większość moich koleżanek. Nigdy też nie słyszałam o tym, że zaniedbała badanie piersi. Poleciłam ją wielu osobom i były zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.09.03, 18:57 malena30 napisała: > Co do dr Kinal, zraziła mnie do ginekologów na dłuższy czas. Również chodziłam > do niej na Katedralny.Co do antykoncepcji, potraktowała mnie jak gówniarę, > która na wakacjach będzie gzić się przy pierwszej nadarzającej się okazji. A > miałam wtedy 24 lata i jeszcze nie współżyłam. Jakoś piersi też mi nigdy nie > zbadała.Kiedy słyszę jej nazwisko, czuję wyłącznie niechęć. miałam jeszcze mniej lat niż ty, kiedy chodziłam do niej na wizyty i prosiłam o tabletki. zresztą ona sama zawsze pytała, czy jeszcze mam zapas tabletek, czy czegoś nie potrzebuję, czy coś wyjaśnić. zawsze zartowała, była bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.09.03, 18:59 Malena, mam pytanie. a nie pomyliło ci się nazwisko Kinal z Kulon? bo pani doktor Kulon rzeczywiście traktowała wszystkie jak smarkate, co pieprzą się wszędzie i z każdym. i piersi nigdy nie badała. a mnie te dwa nazwiska notorycznie się myliły. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka_7 Re: Dobry ginekolog-Wroclaw?? 21.12.03, 22:59 POlecam Przychodnię Eskulap dr K Łątkowski oraz pani doktor .... refundancja z NFZ ostatnio chyba maja duzo pacjentów bo na wizytę trochę się czeka Odpowiedz Link Zgłoś