Dodaj do ulubionych

Mix dziwnych objawow :(

20.06.08, 14:59
Jestem troche zaniepokojona, od roku biore Yasminelle, do tej pory nic sie nie dzialo, a teraz sama nie wiem czy to ma cos wspolnego z nimi..
Raz na jakis czas boli mnie jeden jajnik, bol bardzo podobny do owulacyjnego (!), najczesniej zdarza sie w srodku opakowania(!), ale zadnego plodnego sluzu nie ma.
Niedawno przez jakies 2 tygodnie niemal non-stop mialam mdlosci na zadna z ulubionych potraw nie moglam patrzec, nie wiem ile razy musialam powstrzymywac wymioty..
I tez od niedawna odczuwam silny bol piersi, sam z siebie jak i przy dotyku. Zawsze maialam jedna piers nieco wieksza, ale dzis patrze w lustro a ona jest znacznie wieksza niz nawet wczoraj, cala w zylach a na otoczce mam taka ciemna obwodkeindifferent no i teraz kazda jakos tak inaczej sie "uklada".
Tabletki wszystkie wziete, wszystko tak jak w ulotce.
Robilam dzis test - negatywny.

Myslicie ze powinnam natychmiast isc do gina? Bo i tak ide za jakis tydzien, ale to po recepte na anty i ten gin sie chyba tylko do tego nadaje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gloria Re: Mix dziwnych objawow :( IP: *.netburg.pl 20.06.08, 16:43
      od tygodnia mam to samo z piersią i nikt (nawet gin) nie umie mi wyjaśnić bólu.
      a u Ciebie też najpierw bolała nie przy dotyku, a teraz i tak i tak?
      • e.m.i1 Re: Mix dziwnych objawow :( 20.06.08, 18:56
        U mnie bylo roznie, juz nie pamietam co bylo pierwsze. W kazdym razie jesli mnie bola i bez niczego, to przy dotyku juz jest masakra.
    • alpepe Re: Mix dziwnych objawow :( 20.06.08, 17:57
      objawy jak na ciążę. zrób test z krwi.
      • e.m.i1 Re: Mix dziwnych objawow :( 20.06.08, 18:54
        uncertain
        A wiesz moze, czy przy ewentualnej ciazy tez wystepuja krwawienia z odstawienia i moga byc tak samo intensywne i tak samo bolesne jak bez ciazy?
        To tak na przyszlosc, bo mam nadzieje ze to jednak nie ciaza i chcialabym zeby kazdy taki bolesny "okres" mnie uspokajalsmile
        • Gość: alina Re: Mix dziwnych objawow :( IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 19:12
          U mnie tak się zaczęło to że przestałam tolerować te tabletki, w
          kolejnym cyklu dostałam plamień a potem gin mi zmieniła tabletki na
          inne i wszystko wróciło do normy
        • Gość: Gloria Re: Mix dziwnych objawow :( IP: *.netburg.pl 20.06.08, 21:13
          idź szybko do gina, ale myślę, że ona/on na sto procent niczego nie stwierdzi.
          za wcześnie.
          uspokój się - w ciąży mdłości nie znikają, tylko się nasilają.
          spokojnie, bo stres wszystko pogarsza.
        • Gość: Gloria Re: Mix dziwnych objawow :( IP: *.netburg.pl 20.06.08, 21:14
          p.s. żadna miesiączka w ciąży nie jest intensywna.
      • Gość: Gloria Re: Mix dziwnych objawow :( IP: *.netburg.pl 20.06.08, 21:11
        Ja mam takie same objawy jak ona - ale tylko jeśli chodzi o piersi, i gin wykluczyła ciążę.
        Być może jednak nie to, a resztę objawów dziewczyna sobie dostresowuje.
        Nie męczmy jej dodatkowo.
        w ciąży pierś nie powiększa się z dnia na dzień i nie boli tylko jedna - w dodatku tak bardzo, jak Ona opisuje.
    • e.m.i1 Re: Mix dziwnych objawow :( 21.06.08, 12:08
      Dzieki za odpowiedzi, troche mnie uspokoilyscie, nie stresowalam sie jakos bardzo, bo wiedzialam ze ciaza jest tu bardzo malo prawdopodobna, no aale jednak.. smile
      Ostatnie krwawienie mialam raczej tak samo intensywne jak wszystkie, a na pewno tak samo bolesne.
      Cycek sie troche uspokoil, ale nadal mnie oba pobolewaja.
      No a o mdlosci moge podejrzewac truskawki, bo nie wiedzac ze mam uczulenie jadlam kilogramami.
      W kazdym razie zapytam gina o to wszystko.
      • Gość: Gloria Re: Mix dziwnych objawow :( IP: *.netburg.pl 21.06.08, 16:04
        idź dla pewności do gina, ale jeżeli ostatni okres był prawidłowy, to nie martw się.
        Mój boli mnie nadal, i to mocno.
        ale dla pewności na dniach pójdę znów do gina.
        • Gość: desy Re: Mix dziwnych objawow :( IP: *.fbx.proxad.net 17.08.08, 21:30
          Tak samo mialam po tych tabletkach. Nudnosci, bole piersi.. Trzeba je zmienic
          na inne i wszystkie dolegliwosci powinne minac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka