mathiola 07.08.08, 17:24 dlaczego jak otwieram paszczę to mnie uszy bolą?? I zawiasy od szczęki też?? Tylko jaj sobie nie róbcie bo ja poważnie pytam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moninia2000 Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 17:30 A nadwyrezylas?? Np.maja przez dluzszy czas otwarta gebe? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 17:33 no nie wiem, mój mąz np. twierdzi że mi się gęba nie zamyka Ale ostatnio nie zauważyłam odstępstw od normy u siebie ) A tak poza tym to od nadwyrężenia paszczy uszy by mnie bolały?? Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 17:36 Na poważnie - a nie masz kataru? moze masz zapalenie uszu? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 17:39 nie no zapalenie uszu to bardziej boli. Dużo bardziej Kataru nie stwierdzono. Wrzuciłam objawy w google i mi wyskoczyło hasło: półpasiec uszu. Szybko zamknęłam google i pytam was, bo wy mądre jesteście... niektóre Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 17:40 Miałam podobnie, kiedyś, po jakimś czasie doszedł ból pod oczami i okazało się że to zapalenie zatok. Bardzo kłopotliwe, czasami bolesne i właściwie nie do wyleczenia. Radzę do laryngologa, prześwietlenie i antybiotyk Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 17:42 Zapalenie uszu NIE ZAWSZE boli, mój syn skończył w szpitalu z perforacją błony bo nie bolało a pediatra-kretyn nie zajrzał do ucha przy katarze. Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 17:43 No to nie zycze Ci, aby to byla JAKAS CHOROBA.. jA TAM MIEWAM, GDY ZA DUZO I ZA SZEROKO BUZIE CZASEM OTWIERAM A uszy? Hm..Moze rzeczywiscie cos z tymi zatokami? Oby nie, oby nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 17:44 no właśnie oczy też mnie bolą. I głowa.... I szyja. I w ogóle wszystko mnie boli, już sama nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: kochana 07.08.08, 18:07 trzeba było nie robić mężowi tak dobrze ustami, bo od tego tez szcenka boli i nawet uszy, a jak szybko głową ruszłas to i kark może boleć Ups, pewnie zaraz taką sprośną odp.usuną ale cóż tak może być, uwierz mi wiem coś o tym ... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: kochana 07.08.08, 18:13 Marysieńka dziękuję za to spostrzeżenie ale jestem na tyle bystra że sama wpadłabym na tą myśl, gdybym miała podstawy ku temu by na nią wpadać. Kombinuj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: mathiola 07.08.08, 18:37 nie pisałam tego z myślą iż możesz być mało bystra, no coś ty! Myślalam że może celowa taki wateczek, z lekka zaczepny, aby temacik gorący rozwinąć... Na powaznie to stawiam na węzly chlonne, mnie boli wtedy gardło prz przełykaniu śliny, kark i czesto uszy, a najczęściej mam to od zawiania (nie alkoholowego). Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: mathiola 07.08.08, 18:46 aaale jestem niedomyślna i sztywniacka. To przez te uszy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: mathiola ja tak powaznie 07.08.08, 18:59 -zgrzytasz w nocy zebami? cierpisz na bruksizm? te bole moga byc od tego Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: mathiola ja tak powaznie 07.08.08, 22:20 nie. Ale stresuję się ostatnio i często zaciskam zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: to jeszcze się zapytam 07.08.08, 22:09 ósemki Ci się odezwały... też tak mam raz na jakiś czas, jeszcze się nie wyrznęła jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: to jeszcze się zapytam 08.08.08, 07:41 Migdały, zapalenie stawów, zatoki... idź Ty do lekarza lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: to jeszcze się zapytam 08.08.08, 09:28 a nie wywychnęłaś sobie szczęki?? czasami z żuchwa z zawiasów wypada i daje podobne objawy.. gryzłaś coś twardego?? albo szeroko ziewałaś?? w takich przypadkach żuchwa może z zawiasów wypaść... Odpowiedz Link Zgłoś