Gość: m IP: *.acn.waw.pl 11.08.08, 20:25 odstawiłam tabletki w czerwcu.okres w lipcu dostałam po 26 dniach,a teraz mija juz 31 dzien i nic...czy to normalne?chyba to jakos musi sie wyregulowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewaq Re: odstawienie tabletek IP: 217.98.20.* 11.08.08, 20:28 Normalne, na okres czesto trzeba poczekac dluzej, az sie wszystko unormuje. Jeli okresu nie bedzie dluzej - trzeb bedzie przejsc sie do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda010 Re: odstawienie tabletek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 14:56 jak najbardziej normalne, czasem trzeba czekac az sie wyreguluje nawet rok - ja czekalam poltora, a bywalo, ze nie mialam okresu przez 170 dni nawet. oczywiscie bylam z tym w koncu u lekarza, jak sie dlugo nie ustabilizuje, to trzeba isc, zeby wywolal okres i zbadal hormony. czasem pigulki tak zatrzymuja prace przysadki, ze nie moze ona podjac swojej czynnosci i nie produkuje hormonow. u mnie tak bylo, ale juz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: odstawienie tabletek 13.08.08, 15:08 Przygotuj się na cykle różnej długości. Organizm wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś