Gość: magda.m IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.09.08, 01:12 Gdzie najszybciej dostanę się do poradni onkologicznej lub chorób piersi w Krakowie?-może być prywatnie.Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje na ten temat.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boszszsz Re: Guzek w piersi-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 08:24 ale czy byłaś już na USG i wiesz, że niezbędna jest wyzytu u onkologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.m Re: Guzek w piersi-Kraków IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.09.08, 13:21 Byłam u ginekologa ,stwierdził, badając rękami że guzek jest...i od razu wypisał skierowanie do poradni chorób piersi.Tam gdzie mnie skierował(BielskoB.) termin jest na koniec listopada!! Mam małe dziecko i chcę żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: Guzek w piersi-Kraków 27.09.08, 13:44 Jeśli ginekolog wykrył guzek TYLKO palpacyjnie, to powinnać pójść na USG piersi. Może to być zwykła torbiel, albo jakiś łagodny guz - jeśli zajdzie konieczność zrobią Ci biopsję pod kontrolą USG i wtedy się zorientujesz co dalej robić. Jeśli chcesz mogę polecić osobę, która wg mnie jest najlepsza w Krakowie, jak chodzi o USG piersi, ale to na privie, żeby nie robić reklamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Guzek w piersi-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 18:12 to najpierw idz prywatnie na USG Odpowiedz Link Zgłoś