spongia 21.10.03, 21:52 Czy w Polsce sa dostepne "naklejki" atykoncepcyjne Ortho Evra? Jezeli nie, czy ktoras z forumowiczek orientuje sie kiedy Ortho Evra bedzie w Polsce? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spongia Re: Ortho Evra 21.10.03, 21:55 sama znalazlam podobny watek, wiec juz nieaktualne maja byc na zime W miejscu gdzie mieszkam juz sa dostepne. Odstawilam diane35 i czekam na "okres" zeby zaczac Ortho Evre. Zobacze czy mi przypadnie do gustu. Tylko cena, troche to odczuje przy przejsciu z taniuskiej Diane. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Ortho Evra 28.10.03, 21:20 Podobno...w grudniu, cena powyzej 50 zł. A tak swoja drogą ciekawi mnie czy bedzie to inetresyujaca alternatywa- czy Panie chetnie zamienią pigułkę na plaster? Odpowiedz Link Zgłoś
maga102 Re: Ortho Evra 02.11.03, 11:16 Ja jestem bardzo zainteresowana zamianą klasycznych pigułek na plasterki, tylko ta cena.... 50 zł to dużo (bo rozumiem, że jedno opakowanie czy jeden plasterek wystarcza na jeden cykl miesiączkowy). Słyszałam, ze ponoć plasterko antykonc. sa tańsz w Niemczech. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maga102 Re: Ortho Evra 02.11.03, 11:17 Ja jestem bardzo zainteresowana zamianą klasycznych pigułek na plasterki, tylko ta cena.... 50 zł to dużo (bo rozumiem, że jedno opakowanie czy jeden plasterek wystarcza na jeden cykl miesiączkowy). Słyszałam, ze ponoć plasterko antykoncyjne są tańsze w Niemczech. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bluey Ortho Evra - zawartosc hormonow? 02.11.03, 11:54 A ja mam troszke inne pytanko dot. Ortho Evra. Mianowicie jaka zawartosc hormonow one posiadaja? Chodzi mi przede wszystkim o estrogeny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Ortho Evra - zawartosc hormonow? 02.11.03, 12:53 To jest dawka mniej więcej odpowiadajaca cilestowi Odpowiedz Link Zgłoś