monikadabr 16.01.09, 12:42 mam owisiki od lat....brałam kilka razy leki na recepte, pyrantelum, nie jadam słodyczy, bo słyszałam ze od tego... Nie wiem od czego, myję sie...nie wiem....pomocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stillgrey Re: pomocy 16.01.09, 12:54 www.tinyurl.pl/?XKO6QYYU znajdz dobrego lekarza, odkaź wszystko w domu, wygotuj i wyprasuj bielizne, posciel itd., zmien diete, samo nie jedzenie slodyczy to za malo, z takich domowych sposobow sprobuj pic sok z kiszonej kapusty, jesc pestki dyni. Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: pomocy 16.01.09, 12:54 i przede wszystkim leczyc powinna sie CALA rodzina! Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: pomocy 16.01.09, 12:55 tru pewnie ktos jest nosicielem i cie ciagle zaraza :o Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: pomocy 16.01.09, 13:02 Moje dziecko kiedyś przyniosło z zajęć adaptacyjnych.Przeleczyliśmy się wszyscy (2 dawki w odstępie 2 tygodni), no i nieźle się nasprzątałam: pranie,wygotowywanie i prasowanie pościeli,piżam,ręczników, pluszaków,nawet zasłony,firanki i dywany odpowiednio potraktowałam.I tak razy dwa,po każdorazowej dawce leku,ale efekt jest: po owsikach ani śladu,co wykazują badania.Tak jak dziewczyny radzą: przeleczcie się wszyscy, a potem już tylko sprzątanie,sprzątanie,sprzątanie... Odpowiedz Link Zgłoś