dita.von.teese 04.03.09, 11:29 Gdzie najlepiej takowy kupic, (nie mieszkam w duzym miescie wiec moze przez internet?),jakie warunki powinien spelniac, jaka firma jest godna zaufania itd. Czyli wszystko co wiecie n.t.kupna rowerku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Rower stacjonarny 04.03.09, 11:39 na rowerek to najlepiej wsiąść i popedałować, tak jak na zwykły Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Rower stacjonarny 04.03.09, 11:44 eee, wiedzialam ze takie odp.sie pojawia;> ale dla mnie jeszcze troche za wczesnie na rower,zaczekam az sie ociepli i wyciagne z piwnicy mojego rumaka. A poki co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Rower stacjonarny IP: 91.104.97.* 04.03.09, 12:55 Ja kupiłam lata temu i powiem szczerze,że znudził się szybciej niż przypuszczałam-zbędny nabytek jak dla mnie-nie ma to jak prawdziwy rower. Jak będziesz kupować to zwróć szczególną uwagę na to czy ma wygodne siodełko-miękkość, kształt i wielkość bo ten mój ma ogromne-wydawałoby się wygodne, a okazało się,że wręcz przeciwnie-może dlatego tak szybko odszedł w odstawkę..... Jeśli już zdecydujesz się na zakup przez internet to może najpierw zobacz czy w sklepach nie ma takiego samego-co by sobie obczaić na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes315 Re: Rower stacjonarny 04.03.09, 23:48 zgadzam się z przedmówczynią najpierw obczaj sobie w sklepie a potem kup przez internet, taniej, nawet można na raty bez oprocentowania, polecam kettlera, drogi ale na tym nie warto oszczędzać, inaczej będzie stał Odpowiedz Link Zgłoś
jogna1 Re: Rower stacjonarny 05.03.09, 07:27 Ja jestem zadowolona z mojego rowerka. Fantastyczny wieszak na koszule heheh. Odpowiedz Link Zgłoś