anka1971 25.03.09, 10:12 Na piątek mam wyznaczony termin zabiegu. Czy ktoś mógłby mi napisać co mam wziąć ze sobą do szpitala? Dzięki Ania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: Gruczoł Bartholina- zabieg. 25.03.09, 12:20 To pewnie tylko zabieg, więc nie posiedzisz tam tygodnia Bielizna na zmianę, może podpaski albo grubsze wkładki przy ewentualnym krwawieniu. Podbita świeżo przez zakład pracy /ważność 1 miesiąc/ książeczka ubezpieczeniowa - bez niej też Cię przyjmą ale będzie ją pewnie trzeba dowieźć. Jakieś czasopisma, może książka, długopis, notatnik, telefon z ładowarką. Kapcie, piżama, cieplejsze skarpety. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1971 Re: Gruczoł Bartholina- zabieg. 25.03.09, 14:20 Wyjdę jeszcze tego samego dnia, czy zostanę na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
easyblue Re: Gruczoł Bartholina- zabieg. 25.03.09, 18:13 Niestety nie wiem. Czasami szpital woli zostawić na noc - nie wiem, czy nie ma to czasami związku z dodatkową kasą z NFZ na pacjenta. Poza tym zawsze mają nad Tobą kontrolę, w razie gdyby coś się wydarzyło. To raczej mało prawdopodobne, ale czasami naprawde lepiej posiedzieć sobie w szpitalu, gdzie w każdej chwili masz odpowiednią opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś