Dodaj do ulubionych

Dziwny cykl

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 16:09
Cześć dziewczyny! Mój cykl trwa zwykle 32-34 dni. Ostatnio byłam chora (jakaś silna infekcja). W 27 dniu cyklu (czyli ze 2 dni po wyjściu z choroby) zaczęło się dziwne plamienie - niby jak miesiączka, ale bardzo skąpa, o brązowym zabarwieniu. Po jakichś 3-4 dniach ustało. Myślałam, że to taka dziwna, przedwczesna miesiączka (w końcu byłam chora), ale po kolejnych 2 dniach pojawił sie normalny, owulacyjny śluz i wydziela się aż do dziś (czyli już tydzień). Kiedy powinnam spodziewać się normalnej, zdrowej miesiączki?
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: Dziwny cykl IP: 91.104.101.* 06.04.09, 16:16
      Forum wróżbiarstwo dzisiaj nieczynne.
      Przepraszam-a skąd my to mamy wiedzieć kiedy powinnaś spodziewać się normalnej
      miesiączki....chyba śmieszne pytanie-nie uważasz?
      Równie dobrze możesz zapytać o numery w totka na przyszłą sobotę.....
      • Gość: kokorosi Re: Dziwny cykl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 16:28
        Pytam, bo może któraś z dziwczyn miała podobną sytuację - trudno na to wpaść? Jeśli tak, zapraszam na forum "logiczne myślenie".
        • Gość: malami Re: Dziwny cykl IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.04.09, 16:43
          ja miałam ostatnio też taki skąpy i dziwny okres ale byłam u gina i mi
          powiedział że wszystko jest ok ze to może być efekt nawet przeziębienia i że nie
          ma się co martwic
        • julimama79 Re: Dziwny cykl 06.04.09, 19:22
          Nawet jeśli któraś miała podobną sytuacje w czym Ci to pomoże? Nie
          znasz podstaw biologii, sama włącz logiczne myślenie bo póki co
          ośmieszasz się.
    • fabiankaa Re: Dziwny cykl 06.04.09, 17:26
      moze owulacja ci sie przesunela, a moze cos sie popierniczylo w
      organizmie... Pytanie o termin miesiaczki jest smieszne.
      • zawszezabulinka Re: Dziwny cykl 06.04.09, 19:49
        hmm rzeczywiscie pytanie smieszne.

mozliwe ze to byly plamienia owulacyjne - to normalne.
        miesiaczka zwykle pojawia sie 14 dni potem, chociaz mnie sie zdazylo 7 dni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka