ray_of_sun 04.05.09, 22:42 staramy się o dziecko, okres powinnam mieć za 6 dni, od 4 dni bolą mnie piersi, a od wczoraj wycieka mi coś jakby mleko z piersi, czy to normalne? to by była moja druga ciąża, w poprzedniej nic takiego się nie działo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: mleko???? 04.05.09, 23:23 ale jeszcze nie wiesz czy to ciaza czy nie wiec sie nie nakrecaj.A ze tak zapytam,jakie masz cykle? Odpowiedz Link Zgłoś
ray_of_sun Re: mleko???? 04.05.09, 23:40 cycki mam takie jak przed okresem, spuchnięte i obolałe gdyby nie to mleko to by żadna nowość dla mnie nie była, bo przed okresem zawsze tak mam no i nie nakręcam się bo to w sumie pierwszy miesiąc starania się więc nawet nie liczyłam że się uda tak od razu do lekarz mówicie i badania robić? och... jak ja kocham badania krwi Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: mleko???? 04.05.09, 23:24 Troche za wczesnie na mleko. To moze byc objaw zbyt wysokiej prolaktyny. A to moze utrudniac zajscie w ciaze. Jesli w tym miesiacu nie uda ci sie zaciazyc - zbadaj prolaktyne i idz z wynikiem do gina. Moga byc potrzebne tabletki na obnizenie tego hormonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ullena2 Re: mleko???? 05.05.09, 10:37 wyciek z piersi moze oznanczac torbiel wiec powiedz o tym lekarzowi Odpowiedz Link Zgłoś