pawieoko123 01.06.09, 01:09 tussipect - lek na kaszel. czy jego stosowanie ciągłe przez jakis okres czasu koliduje z przyjmowaniem tabletek antykoncepcyjnych? biore yasminelle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: tussipect a pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 02:50 sesja za pasem Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: tussipect a pigulki 01.06.09, 13:36 A po cholere opijać sie syropem? debilizm.. A od takich pytan - masz ULOTKE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: tussipect a pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:56 Było się uczyc systematycznie a nie cała sesje pić "cudowny" syropek I oto odpowiedź na pytanie mojej poprzedniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawieoko Re: tussipect a pigulki IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.06.09, 01:02 moje drogie! nie jestem jeszcze studentka, wlasnie zdalam mature wiec zadnej nauki w najblizszym czasie nie planuje! wyciaganie pochopnych wnioskow, tak..to przychodzi latwo.. nie pytam o syrop, a o tabletki. kolejna sprawa - nie jestem durna zeby nie przeczytac ulotki. i to ze tu pisze jest dowodem nie na to ze jestem tępa i nie zajrzalam tylko najwidoczniej nie uzyskalam informacji. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawieoko Re: tussipect a pigulki IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.06.09, 01:03 > przeczytac ulotki. i to ze tu pisze NIE jest dowodem nie na to ze jestem tępa i nie > zajrzalam tylko najwidoczniej nie uzyskalam informacji. > wybaczcie, jest noc Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: tussipect a pigulki 02.06.09, 13:10 A myslisz, ze my jestesmy madrzejsze od ulotek leków albo farmaceutów w aptece? litosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawieoko Re: tussipect a pigulki IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.06.09, 14:52 nie, mysle, ze jest duze prawdopodobienstwo ze ktos z tu obecnych, jako ze jest to forum zdrowie kobiety, orientuje sie w tych sprawach, albo po prostu byl w podobnej sytuacji. i nie lituj sie tak bo pieknosc ci ucieknie ze zgryzoty Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: tussipect a pigulki 02.06.09, 17:32 Lituje sie nad twoja glupota. Wierzysz przypadkowym laikom z forum bardziej niz ulokom leków czy farmaceutom z apteki? buahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: tussipect a pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:14 w obu ulotkach nic nie ma? myślisz, że producenci cos ukrywają, a my wiemy coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś