give_love 04.06.09, 09:26 hej mam pytanie,w okolicach sromu mam jakby maluskiego guzka,jakby pryszcz sie robił pod skórą,co to moze byc ? moze ktos tak miał,i powie mi czy moge kupic cos do smarowania,a moze mam isc do gina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: dyskretne pytanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:36 Czesem tam też sie robią pryszcze. za pare dni zniknie, nie przejmuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
give_love Re: dyskretne pytanie;) 04.06.09, 22:43 dzieki dodam ze czuje tez swedzenie od jakiegos czasu,łykałam probiotyki lacibios Femina,czosnek,i Actimelki jakos było lepiej.Musze gina odwiedzic a co dziwne sprawa dotyczy tylko sromu: (moze mi ktos podpowie jakie wykonac badania,moze posiew?moze hemoroidy? Odpowiedz Link Zgłoś
princessa21 Re: dyskretne pytanie;) 04.06.09, 22:49 hi, to pewnie jakiś grzybek - dwutygodniowa kuracja kremem Clotrimazolum powinna pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
give_love Re: dyskretne pytanie;) 07.06.09, 13:39 kurcze nie schodzi jest to malusi guzek ale nie pryszcz,nie przypomina tez to brodawki.Chyba tylko gin pomoze/ Odpowiedz Link Zgłoś