anika742 09.06.09, 09:18 Jestem 3m-ce po porodzie(cesarce)od 2 tyg biorę tabletki antykoncepcyjne Micrgynon21 i cały czas krwawię.Czy to normalne?Przed ciążą nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4zaj Re: Tabl.antykoncepcujne 09.06.09, 21:03 Ja miałam plamienia przy pierwszym opakowaniu, potem okres był bardzo obfity jak na mnie, ale mnie poinformował,że tam może być mój lekarz.Zpytaj swojego ginekologa, lepiej wiedzież czy tak ma być w Twoim przypadku. mamaKarolkowaiKonradkowa Odpowiedz Link Zgłoś
tanoshii Re: Tabl.antykoncepcujne 10.06.09, 15:22 Przy pierwszym opakowaniu miałam takie "plamienie", że musiałam używać tamponów bądź podpasek. Lekarz powiedział, że może tak być nawet przez pierwsze 5 opakowań. Zresztą w ulotce jest wszystko napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja-finezja Re: Tabl.antykoncepcujne 11.06.09, 22:16 Ja tak mialam przez pierwszy miesiąc, czy dwa, ciagle bolal mnie tez brzuch. Potem wszystko nagle przeszlo i obecnie w ogole nie odczuwam zadnych skutków ubocznych (moze poza cellulitem......). Odpowiedz Link Zgłoś
anika742 Re: Tabl.antykoncepcujne 16.06.09, 13:54 Dzięki dziewczyny.jutro kończę 1op.tych tabletek i nadal krwawię i nie wiem co dalej...Do mojego lekarza na wizytę muszę czeka miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś