Gość: gumelajz IP: *.zax.pl 27.06.09, 23:25 nieźle, reklama linkowana na głównej stronie jakby to był co najmniej jakiś artykuł! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalia11 Re: Gdy skóry robi się za dużo 28.06.09, 03:29 Chyba reklama)Na szczęście ze skórą niekoniecznie jest aż tak źle po odchudzaniu - nie jest to papier ani bawełna ale żywa tkanka i też się z głodu "kurczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMka Re: Gdy skóry robi się za dużo IP: *.acn.waw.pl 09.07.09, 11:49 Parę ładnych lat temu (ok. 7 zdaje się) schudłam w sumie ok. 40 kg. Do dziś mam "zwisy" i mimo ładnej sylwetki moja skóra nigdy nie będzie taka jak u kogoś, kto nie miał takiej nadwagi, mimo, że teoretycznie jako ówczesnej nastolatce powinno się to szybko wyrównać... Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Gdy skóry robi się za dużo 28.06.09, 11:44 O co chodzi ze złączeniem łokci wewnętrzną stroną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Gdy skóry robi się za dużo IP: 157.25.31.* 08.07.09, 15:43 ja tez nie wiem o co chodzi z łączeniem łokci wewnętrzną stroną. jakiś dziwaczny przykład i co to ma do skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Gdy skóry robi się za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 19:32 endermologia w Warszawie, 100-130 zł zabieg, ubranko 100-110zł , wiec u p.doktor horrrendalne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryva Re: Gdy skóry robi się za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 11:09 ja mialam problemy ze skora po lekach i mialam wiekszy cellulit i musialam brac kolejne tabletki zeby cellulitu sie pozbyc ale co ciekawe cella dziala i na zylaki wiec wyszlo na plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Gdy skóry robi się za dużo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 11:24 Co za bezczelny artykuł reklamujący poszczególne marki... szkoda słów by wyrazić jak bardzo żal mi kobiet które wydają kolosalne pieniądze za specyfiki kosmetyczne. Kosmetyki nie pomagają - zacznijcie się zdrowo odżywiać i uprawiać sport!! nic tak jak sport nie upiększa sylwetki - jeśli chcecie fundować drogie samochody firmą kosmetycznym droga otwarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Gdy skóry robi się za dużo IP: *.as.kn.pl 26.09.09, 18:45 chyba zacznę czytać artykuły od komentarzy, bo wychodzi na to, że jak się nie ma kasy to lepiej się nie odchudzać... to chyba jest "artykuł" czyli kryptoreklama, jedyna zaleta, że dowiedziałam się co to jest endermologia i drenaż limfatyczny Odpowiedz Link Zgłoś