Dodaj do ulubionych

Krosta na narządach płciowych ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:06
Witam, zrobiła mi się duża krosta (jedna) w okolicach wejścia do
pochwy. Przez kilka dzni bolało mnie to miejsce i w końcu pojawiła
się wielka biała i boląca krocha sad Co to może być? Czy z tym to iść
do ginekologa czy dermatologa?
Obserwuj wątek
    • naparstnica_purpurowa Re: Krosta na narządach płciowych ??? 29.07.09, 08:16
      Gość portalu: iwka napisał(a):

> Co to może być? Czy z tym to iść
      > do ginekologa czy dermatologa?

Pewnie duży, ropny "pryszcz". Samo minie, a jak nie - podejdź do
      jakiegokolwiek lekarza, nawet lek.pierwszego kontaktu.
      • Gość: iwka Re: Krosta na narządach płciowych ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:30
        Też mi się wydaje, że to ropny pryszcz, ale nigdy czegoś takiego nie
        miałam, dlatego z lekka panikuję.
        • Gość: ereska Re: Krosta na narządach płciowych ??? IP: *.mas.abpl.pl 29.07.09, 09:32
          A ja miałam - niestety.A nawet miewam w lecie, gdy cieplej na dworze...
          Faktycznie samo przechodzi. Raz mi się zdarzyło gdy akurat miałam wizytę u gina.
          Zaniepokojona zapytałam czy to aby nie opryszczka; obejrzał i stwierdził, że to
          zmiana ropna najprawdopodobniej przez zapalenia mieszka włosowego - nic nie
          kazał robić. Jedno mnie tylko u ciebie niepokoi - mnie to nigdy nie sprawiało
          dolegliwości bólowych - po prostu wyczuwałam tę zmianę przy myciu.
          • Gość: iwka Re: Krosta na narządach płciowych ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:50
            mnie to boli tylko przy dotyku, lub przy "podcieraniu" się wink czy
            długo te krosty miałaś? rzeczywiście nic z tym nie robić, czekać aż
            ropa się zbierze i sama wyjdzie?
            • zmorapotwora Re: Krosta na narządach płciowych ??? 29.07.09, 10:05
              mi sie zrobila taka po depilacji, sama potem zniknela
              • doral2 Re: Krosta na narządach płciowych ??? 29.07.09, 10:12
                wyciśnij i już. to proste.
                • Gość: iwka Re: Krosta na narządach płciowych ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:38
                  dzięki za rady, wycisnę cholerę - może to przeżyję wink
                  • Gość: inka Re: Krosta na narządach płciowych ??? IP: 217.237.185.* 29.07.09, 14:30
                    Ja miewam takie krosty kilka razy w roku, dokad gole sie na zero tak
                    raz na 10 dni......samo mija, jak urosnie to peka, albo wyduszam
                    lekko, ale jak widze ,ze rzeczywiscie juz jest biala krtopa....ble

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka