potrzebujacy.pomocy 30.11.09, 16:27 Witam mam 20 lat i od 4 dni piszczy mi w prawym uchu, nie wiem dlaczego nie jestem chory... Czy ktos miał podobny przypadek? Jak to się leczy ? bardzo prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: Problem z uchem - piszczenie 30.11.09, 21:03 potrzebujacy.pomocy napisał: > Witam mam 20 lat i od 4 dni piszczy mi w prawym uchu, nie wiem dlaczego byles na glosnej dyskotece? sluchales glosno muzyki albo byles w jakims halasie? Chorowales na gorne drogi oddechowe? > Jak to się leczy ? pierwsze kroki skieruj do internisty, popros o skierowanie do laryngologa. CHyba, ze mozesz isc do laryngologa prywatnie. tu moze jeszcze poczytacj i posurfuj www.ifps.org.pl/wwwifps/jednostki_dzialalnosc.php?dziedzina=37 Odpowiedz Link Zgłoś
potrzebujacy.pomocy Re: Problem z uchem - piszczenie 30.11.09, 23:55 chorowałem na górne drogi oddechowe. miałem wycinany 3 migdalek Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Problem z uchem - piszczenie 01.12.09, 00:08 laryngolog jak najszybciej ... bo inaczej bedzie ci moze dzwonic do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś