Gość: Rouses IP: *.dolsat.pl 05.02.04, 12:21 bo jeśli medycyny to chętnie bym sobie z nim porozmawiała :) zapraszam Cię Arturze do wspólnej rozmowy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.acn.waw.pl 05.02.04, 13:20 Myślę, że Artur jest lekarzem, albo niezwykle inteligentnym człowiekiem posiadającym między innymi wiedzę medyczną. Jego wypowiedzi świadczą o wysokiej kulturze i dużej wiedzy ogólnej. pozdrawiam Alicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.sasknet.sk.ca 05.02.04, 17:02 Gość portalu: Alicja napisał(a): > Myślę, że Artur jest lekarzem, albo niezwykle inteligentnym człowiekiem > posiadającym między innymi wiedzę medyczną. > Jego wypowiedzi świadczą o wysokiej kulturze i dużej wiedzy ogólnej. > pozdrawiam Alicja. Moze raczej wiedzy o kobietach???? :-))) Jak podacie e-maile to w miare wolnego czasu postaram sie odpisac. Choc obecnie jestem BARDZO zajety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili_ Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.230.62.62.9nanterr1-0-ro-bas-1.9tel.net 12.02.04, 02:33 ...a moze psychiatra-psychoanalista?.....udany transfert (i nie tylko Alicja!):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.netp0wer.net 20.02.04, 21:48 No słonka!!! jeszcze nieskączyliście tej dyskusji? No dajcie już spokój,bo to zaczyna być nudne ;-)Przecież Artur Wam już podziękował. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikea Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.exponet.com.pl 05.02.04, 14:07 Na tym forum nalezy do ludzi o wysokiej kulturze, nie wdajac sie w bezsensowne spory. Wyklada swoje racje nikogo nie obrazajac. Budzi moja sympatie. Wielu udzielajacych sie tutaj lekarzy zdaje sie nie zauwazac, ze oprócz tych forumowiczów, którzy bez przerwy zajmuja swoje stanowisko w kazdej niemal sprawie, jest tysiace ludzi a moze setki tysiecy, którzy "cichcem" przegladaja to forum i przygladaja sie... Czasem dziwia mnie rózne dyskusje, ale kiedy wypowiada sie Artur, zawsze warto poczytac... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
halszka2 Re: KIM JEST ARTUR?? 05.02.04, 19:20 Nie podzielam powszechnych zachwytow nad Arturem. Osobiście poczulam sie dotknieta tonem jego wypowiedzi skierowanym do mnie. Gdy zaprotestowałam przeciwko jego tendencyjnie zlosliwej interpretacji zachowania mojej stomatolog, określi to: "To jest otwarte forum i gdybym zrobil jakis merytoryczny blad w swojej wypowiedzi to natychmiast rozleglby sie protest zagladajacych tu lekarzy. Jak dotad, zauwaz prosze rozega sie tylko protest prostaczkow. Wyciagnij z tego wnioski." Wiedzę - tak, owszem ma oraz jasny sposób argumentacji,ale z kultura roznie bywa. Halszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 06.02.04, 00:55 halszka2 napisała: > Nie podzielam powszechnych zachwytow nad Arturem. Nic dodac, nic ujac! Zgadzam sie z Toba halszka2. Nie bede rozwijal tematu, bo kazdy kto uwaznie czyta to forum ma wiele dowodow na poparcie powyzszej tezy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: KIM JEST ARTUR?? 06.02.04, 01:12 Taaaak? a jeszcze niedawno proponowales mu gadu-gadu.. ach nie tylko kobieta zmienna jest, widze.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 06.02.04, 01:30 venus22 napisała: > Taaaak? a jeszcze niedawno proponowales mu gadu-gadu.. > ach nie tylko kobieta zmienna jest, widze.. > Venus Zgadza sie, proponowalem mu g-g ale mna pogardzil, tak samo jak gardzi tu wiekszoscia ludzi ... i kto tu jest zmienny? Niby taki zapracowany, ze nie ma czasu na gadu-gadu, a na wypisywanie przemadrzalych elaboratow w tutejszym forum jakos dziwnie mu czasu nie brakuje. Sa chyba jakies granice hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.sasknet.sk.ca 06.02.04, 02:32 Tak w ogole to mial byc kacik adoracji a powoli robi sie z tego dzial skarg i zazalen :-((( A tego Gadu-Gadu to w ogole jeszcze nawet nie zalozylem wlasnie z braku czasu i wcale nie pisze jakis epistol tylko pisze na forum pare slow od czasu do czasu w czasie krotkich przerw w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 06.02.04, 04:20 Gość portalu: Artur napisał(a): > Tak w ogole to mial byc kacik adoracji a powoli robi sie z tego dzial skarg i > zazalen :-((( No proszę ... do tego jeszcze próżny. Nie załamuj się człowieku, ważne że się o tobie wogóle coś pisze, a czy dobrze czy źle, to sprawa drugoplanowa. Gość portalu: Artur napisał(a): > wcale nie pisze jakis epistol... Nie wiem do czego zmierzasz ale jeśli to jakaś prowokacja, to z góry cię uprzedzam że ci się ona nie uda, bo nie było z mojej strony mowy o żadnych "epistołach" tylko o "przemądrzałych elaboratach" i proszę nie przekręcać słów użytych przez autora na którego się powołujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.sasknet.sk.ca 06.02.04, 02:42 Halszko, niezly z ciebie charakterek! Ktos bedzie mial niezly problemik z toba w przyszlosci podejrzewam. :-) Probowalem przeciez ratowac cie przed ewidentnie zla diagnoza twojej milej aczkolwiek niedouczonej dentystki. I chyba mi sie nie udalo.:-( Dalej jestes leczona na chorobe psychosomatyczna bez zadnej nawet proby diagnozy?????? A prostaczkom dostalo sie za nazwanie mnie wyrazem zaczynajcym sie na "ch" wiec i tak bylem delikatny w riposcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 14:43 ........czyli randka w ciemno! Arturze wybieraj! Usmiechnijmy sie w epoce walki z homeopatia i innymi "bzdurami"... chociaz ja i tak jestem ZA !!! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: KIM JEST ARTUR?? IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 05.02.04, 19:02 Artur to jest International Man of Mystery..... Venus Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: KIM JEST ARTUR?? 05.02.04, 20:49 Mi sie tez wydaje ze to fajny facet. W ubieglym roku bylem w Saskachewan, i myslalem; "ale bylaby niespodzianka, zeby tak wpasc do Artura i powiedziec Hello Panie Doktorze tu "aparat Uve". Ale skonczylo sie na mrzonkach, pozatem bylem w Regina, Artur mieszka chyba w Saskatoon. Kto wie w przyszlym roku sie wybieram na stoki Panoramy, pogranicze B.C. i Alberty, moze i Artur gdzies tam zawita, a wiec zobaczymy co to za facet. Pozatem ma troche ciut za slone zarty, niedawno wydawalo mi sie ze mnie napadl, wiec sie odgryzlem, i chyba zbyt ostro, pozniej mi bylo wstyd, bo Artur obrocil to w zart. No mile Panie, ale zapnialyscie zapytac go czy jest wolny? chociaz w dzisiejszych czasach takie pytania sa zadawane coraz rzadziej. Z uszanowaniami uve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: KIM JEST ARTUR?? IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 05.02.04, 21:57 Wiesz co Uve musze przyznac ze po przeczytaniu twojej wypowiedzi troche zmieniam zdanie o tobie..na lepsze. nawet jesli cie to nie obchodzi. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikea Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.exponet.com.pl 06.02.04, 08:58 Uve, Artur wcale nie musi byc wolny, zebysmy go uwielbialy ;-) Tak, zeby jeszcze troche pokadzic, powiem, ze nalezy do nielicznych osób na tym forum o duzym poczuciu humoru. Na pewno nie mozna sie z nim nudzic, a swojej wiedzy nie traktuje jako "narzedzia wyzszosci". A do forumowiczów, którzy bez przerwy wrzucaja kamyki do czyichs ogródków: W zyciu "niewirtualnym" tez bez przerwy mówicie innym, co o nich myslicie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: KIM JEST ARTUR?? 06.02.04, 10:30 Gość portalu: Venus napisał(a): > Wiesz co Uve musze przyznac ze po przeczytaniu twojej wypowiedzi troche > zmieniam zdanie o tobie..na lepsze. nawet jesli cie to nie obchodzi. > Venus Nie musisz, jestem wredddnyy, zadziornyyyy, i czasami sie zastanawiam jak ten Chretien wzial mnie do Kanady, ja tu wszystkich strasze na ulicy! Jak przechodze kazdy sie ogladaaaaaaa, szczegolnie po moich ostatnich podstrzyzynach, wygladam jak przybysze zza wschodniej Polskiej granicy, moze dlatego ze jestem z Puszczy Bialowieskiej. Apropo tego postu, Pan Docktor Artur powinien sie zastanowic nad tym oblezeniem ze strony Pan, tutaj te Kanadyjki sa brzydkie, no moze nie zadbane, co drugo ma nadwage, a Polki chodza jak strzalki w szwajcarskim zegarku, szczuple, zgrabne, s....y, laaaadneeeeee, a wiec szansa jakiej malo, Panie Doktorze. Ale podejrzewam ze i w Polsce sie uroda pogorszy, poniewaz Polacy zaczynaja jesc coraz wiecej kurczakow hodowanych w amerykanskich farmach, na hormonach i paszy wyprodukowanej ze zdechlych krow, takie kurczaki bardzo szkodza na cere, i szybko sie odkladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Ja tez uwielbiam Ikea IP: *.sdh.sk.ca 06.02.04, 17:25 ... tzn zawsze kupuje tam meble :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.net.autocom.pl 06.02.04, 10:45 Arturze -szanuję Cię i pozdrawiam. Dziś (70 -) żałuję, że nie robiłem dość często dla innych więcej niż musiałem. Pozdrawiam -S Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: KIM JEST ARTUR?? 06.02.04, 11:17 No właśnie... Arturze kim jestes ? Wypowiadasz się z równą pewnością na temat okulistyki jak i ginekologii... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: KIM JEST ARTUR?? 06.02.04, 11:19 Nie wspominając już o stomatologii i pedriatrii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.acn.waw.pl 06.02.04, 12:17 Ważne,że Artur wykazuje zainteresowanie problemami z jakimi się ludzie zwracają na forum i chwała mu za to ,że chce pomagać i wykorzystać posiadaną wiedzę dla dobra innch. Uważam, że nieporozumieniem jest dorabiać człowiekowi historię typu "znawca kobiet", "randka w ciemno" i.t.d., gdyż są to jedynie złośliwości niczym nie uzasadnione. W ocenie należy opierać się wyłącznie na faktach, a fakty to: wiedza i chęć pomocy, natomiast wszystkie inne uwagi są wyimaginowane i nie na miejscu. Tak trzymaj Arurze. Pozdrawiam Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: KIM JEST ARTUR?? 06.02.04, 16:57 No i echo... A chciałem tylko wiedzieć jaką masz specjalizację Artur. Czy to jakaś tajemnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.dial.proxad.net 06.02.04, 17:23 Wielokrotnie na tym forum i nie tylko zarzucano nam, lekarzom, ze jestesmy wyobcowani spomiedzy "zwyklych" ludzi, ze wstapilismy na niebosiezny piedestal, ze nie potrafimy reagowac takimi samymi uczuciami jak wszyscy. teraz, kiedy Artur kilkakrotnie pozwolil sobie na bardzo niewinne zarciki niektorzy z uczestnikow probuja mu z tego zrobic zarzut - wlasnie dlatego, ze zazartowal. za kogo nas wiec macie: za "zwyklych" ludzi, nadludzi czy podludzi (wszystkie te okreslenia zalecam skrupulatnie potraktowac z ;-)...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: KIM JEST ARTUR?? IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 06.02.04, 17:39 OOOOOOOO Feline obawiam sie ze otwierasz tu puszke Pandory, lepiej nie pytaj o takie rzeczy.. no coz lekarz lekarzowi nierowny. To ze Artura w wiekszosci lubia i ma poczucie humoru to nie znaczy ze jego chwala i na reszte spadnie.... nie chce przez to powiedziec ze reszta lekarzy na tym forum jest do niczego. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: KIM JEST ARTUR?? 06.02.04, 18:22 Daj spokój feline... Lekarz to zawód, a ludzi nie powinno się oceniać po zawodzie. Ocenia się ich na podstawie inteligencji, taktu, stylu w jakim piszą, poczucia humoru itd. Ja jakoś nie widzę związku między wykonywanym zawodem a charakterem :) A poza tym, chyba wszyscy zdają sobie sprawę jaka wartość maja porady na forum. Chyba nikt przy zdrowych zmysłach się w ten sposób nie leczy. To jak zasieganie porady przez drzwi do gabinetu. A na drzwiach , na dodatek jest tylko tabliczka -lekarz- ( w tym miejscu ponawiam pytanie do Artura: jaka ma specjalizację ?) . Tak naprawdę nie ma nawet pewności czy jestescie lekarzami... :-)) pozdrawiam wszystkich forumowych lekarzy ( tych prawdziwych i tych co spełniają tylko swoje medyczne marzenia też :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rouses Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.dolsat.pl 06.02.04, 17:55 Dlaczego sie kłócicie?? Ja sie chciałam zapytać tylko kim on jest... Hmm... Zobaczymy... jak narazie e-maile za dużo o nim nie mówią... :) POZDRAWIAM WAS i nie warto się kłócić... życie jest za krótkie na to... :) BUZIAKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:00 Prowokują bo kochają.... Ech figlarki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 20:27 Facetem podobnym do Dokiego.Przez wielu forumowiczów uważany za fachowca [lekarza]w dziedzinie medycyny.Z tego powodu dla wielu jest pożyteczny stanowiąc podręczny poradnik medycyny.Z trudniejszymi problemami idzie mu gorzej.Podobnie jak Doki uważa się za nieomylnego,a wszystkich mających inne zdanie uważa za głupców.Obaj rywalizują o miano guru forum zdrowie dlatego nie można spodziewać się,że kiedykolwiek któryś z nich przyzna się,że nie ma racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.dolsat.pl 06.02.04, 22:24 jedno na pewno wiadomo: NIE WARTO NA NIM POLEGAĆ A CI CO TO ROBIĄ NIECH UWAŻAJĄ!! BO CZASAMI AMATORSZCZYZNA SIE MOŻE POMYLIĆ I ZOSTANIE TO "NAGRODZONE" UTRATĄ CZYJEGOŚ ZDROWIA! DLATEGO APELUJĘ!!! NIE DAJCIE SIE ZWIEŚĆ NA MANOWCE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki przyszla kryska... :-) IP: *.214-200-80.adsl.skynet.be 06.02.04, 22:38 No to teraz Cie obgadamy i nie mow, ze nie czytasz. Tez to mialem. :-) Artur jest dzentelmenem i wcale nie jest podobny do mnie (chyba...). Juz dawno zapraszalem go na piwo (belgijskie, bo te siki, ktore robia po jego stronie Atlantyku trudno uznac za piwo), ale niestety, jeszcze nie skorzystal. Ja mu tam w credentials nie zagladam. Mozemy sie roznic w pogladach, ale jak Artur wyklada swoje racje, to warto posluchac. Zarzuty halszki sa niedorzeczne- czasem nie da sie inaczej niz rabnac prawda miedzy oczy- tu nie kolko rozancowe. Klaniam sie Arturowi do ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem Re: przyszla kryska... :-) IP: *.dolsat.pl 06.02.04, 22:44 uważaj żeby Ci sie kręgosłup nie złamał........ A skad Ty niby go znasz?? Brat jego czy co?? Moja żona jest lekarzem i to co on czasami mówi jest niedorzeczne!! BA! A na pewno nie jest dżentelmenem!! HAHA dobre sobie... DŻENTELMEN .... darujcie sobie..... AMATOR NIC WIĘCEJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Ale macie problem! IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 07.02.04, 00:30 Ludzie co się z Wami dzieje? Przecież ten cały Artur to tylko przemądrzały i próżny hochsztapler, a te wszystkie jego z pozoru elokwentne wypociny to stek sprytnie podkolorowanych bzdur nie wartych nawet funta kłaków. Obudźcie się i przetrzyjcie wreszcie oczy! Wystarczy odrobina rozsądku i krytycznego spojrzenia aby dojść do powyższych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Ale macie problem! IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 07.02.04, 01:30 >>>>Artur to tylko przemądrzały i próżny hochsztapler, a te wszystkie jego z pozoru elokwentne wypociny to stek sprytnie podkolorowanych bzdur nie wartych nawet funta kłaków.<< hey, Warszawianin, przyznaj sie - ile czasu ci zajelo aby to zgrabne zdanko wymyslic? malo sobie jezyka (w myslach) nie polamalam... Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: Ale macie problem! IP: 65.128.16.* 07.02.04, 01:57 Gość portalu: Venus napisał(a): > hey, Warszawianin, przyznaj sie - ile czasu ci zajelo aby to zgrabne zdanko > wymyslic? malo sobie jezyka (w myslach) nie polamalam... > Venus Takie zdanie nasuwa się każdemu kto ma choć odrobinę rozsądku i trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość. Nie trzeba wogóle myśleć, wystarczy tylko napisać to co widać na odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Ale macie problem! 07.02.04, 02:10 Ale tak naprawde to tak mowisz bo nie poszedl z toba na piwko do Gadu- Gadu.......he? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: Ale macie problem! IP: 65.128.16.* 07.02.04, 02:32 venus22 napisała: > Ale tak naprawde to tak mowisz bo nie poszedl z toba na piwko do Gadu- > Gadu.......he? > Venus Widocznie wiedział, że na tym piwku w Gadu-Gadu dowie się całej prawdy o sobie i po prostu stchórzył. A tak na marginesie, to w jakiej roli Ty występujesz? Chyba taki "geniusz" nie potrzebuje adwokatów do swojej obrony. Wystarczy już wazeliny na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: przyszla kryska... :-) IP: *.sasknet.sk.ca 07.02.04, 03:46 Uff, ano przyszla. Wyjezdzam na kilka dni i jak wroce to mam nadzieje, ze gazeta juz zdejmie ten watek z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: przyszla kryska... :-) IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 07.02.04, 05:16 Do Warsz. >>A tak na marginesie, to w jakiej roli Ty występujesz?<< a bo ja lubie dziure w brzuchu wiercic i wytykac niescislosci.. brak Artura nie bedzie mi przeszkadzal mi w dociekaniu kto co powiedzial przedtem :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Do Venus IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 07.02.04, 07:00 Gość portalu: Venus napisał(a): > a bo ja lubie dziure w brzuchu wiercic i wytykac niescislosci.. To widać, oj widać i to bardzo wyraźnie. Żebyś tylko nie trafiła na kogoś kto Tobie taką dziurę w brzuchu wywierci, bo nieścisłości to już Ci nieraz wytknięto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Do Venus IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 07.02.04, 19:36 COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???????????? mi niescislosci?! o przepraszam ja takich nie popelniam! ;) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: Do Venus IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 08.02.04, 02:45 Gość portalu: Venus napisał(a): > COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???????????? > mi niescislosci?! > o przepraszam ja takich nie popelniam! > ;) > Venus Nikt nie jest absolutnie doskonały. Ty droga Venus też nie jesteś wyjątkiem od tej zasady. Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Do Venus IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 08.02.04, 04:21 COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO alez jak to!!! a ja myslalam ze jestem absolutely perfect!!! ah jak nie lubie byc sciagana na ziemie... Venus ps I tak ci nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: Do Venus IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 08.02.04, 04:40 Gość portalu: Venus napisał(a): > COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO > alez jak to!!! > a ja myslalam ze jestem absolutely perfect!!! > ah jak nie lubie byc sciagana na ziemie... > Venus > ps I tak ci nie wierze... Wobec tego żyj w nieświadomości i delektuj się swoim perfekcjonizmem. Ja uważam że pozostawanie na ziemi ma swoje zalety. Przede wszystkim pozwala na adekwatne do realiów stanowisko wobec takich oszołomów jak naprzykład Artur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.netp0wer.net 07.02.04, 10:38 Przepraszam że się wtrącę,ale tak czytam te Wasze posty i nie wiem czy się śmiać czy Wam współczuć.Dlaczego się tak trzepiacie jeden drugiego i próbujecie się obrażać,przecież nikt z Was nie jest doskonały,a tak szybko się osądzacie. Myślę,że każdy potrafi osądzić,czy dana wypowiedź jest wiarygodna i się do niej odpowiednio ustosunkować.Można z danej rady skorzystac,albo nie.A jest to bardzo miłe jeśli ktoś próbuje komuś pomóc. Pozdrawiam i życzę więcej wyrozumiałości :-) Dona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Do Dony IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 08.02.04, 03:00 Gość portalu: Dona napisał(a): > Myślę,że każdy potrafi osądzić,czy dana wypowiedź jest wiarygodna i się do niej odpowiednio ustosunkować. Droga Dono, ja właśnie dokładnie to robię, osądzam wiarygodność wypowiedzi i się do nich ustosunkowuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Podsumowanie IP: *.sdh.sk.ca 09.02.04, 16:27 Poniewaz watek nie zniknal w czasie mojej nieobecnosci jak mialem nadzieje wiec nie pozostaje mi nic innego jak samemu go zamknac. W podsumowaniu dziekuje wszystkim, ktorzy zechcieli zabrac glos na temat mojej skromnej osoby oddajac swoj glos za, przeciw albo obojetny. Jezeli nie zrobilem bledu w obliczeniach to uzyskalem 69% glosow wspierajacych i 31% przeciw. Duzo ciekawiej natomiast wygladaja wyniki w dokladniejszej analizie. Otoz glosowalo "za" prawie 86% kobiet (niespodobalem sie praktycznie tylko jednej kobiecie) i 50% mezczyzn. W interpretacji chcialbym podkreslic, ze wiekszosc negatywnych glosow meskich weszla dopiero pod koniec glosowania i dlatego moze byc zinterpretowana przynajmniej do pewnego stopnia jako wyraz samczej konkurencji (loosers!!! :- P). Niektorzy uczestnicy forum zadali sobie trud by by zamiescic nie jedna, nie dwie, ale wiecej wypowiedzi na moj temat. Mam nadzieje, ze w niedlugim czasie przyjdzie i na nich forumowa kolej i ktos poprosi o ich ewaluacje. Dlatego z ciekawoscia bede obserwowal dalszy rozwoj wypadkow. Jezeli czas pozwoli to rowniez i ja sprobuje wlaczyc sie do procesu weryfikacji oddajac swoj skromny glos na ich osobe. Z przyjemnoscia zobaczylbym kiedys glosowanie na Bogdana, Feline czy Venus. Bo ty Doki juz mowisz swoje odcierpiales? Ale Warszawianin i Wiem tez sa kandydatami do rozpatrzenia. Na koniec kilka slow do poszczegolnych osob. Warszawianin - chyba jednak wywalam juz twoj numer GG dlatego. Tyle mi juz napisales o tym co chciales mi powiedziec ze jak sadze wyczerpalismy temat. Venus, okazalas sie nie tylko cenna dyskutantka ale i mezna, walczaca Amazonka - jestem z ciebie dumny. Uve, nie mialbym nic przeciwko zobaczenia twojej nowej fryzury "rodem z puszczy". Nie boisz sie weryfikacji i deportacji? Doki, wiem, ze zrobiles to specjalnie - nie ma nic gorszego dla mezczyzny niz uslyszec o sobie tyle dobrych rzeczy (nie rob tego wiecej bo ja jestem pamietliwy i sie odwdziecze- zobaczysz wtedy jaki to cukierek). Twoje zaproszenie na piwo w Belgii zostalo przeze mnie przeoczone niestety. Ale tez nic by z tego nie wyszlo bo nigdy jeszcze w Belgii nie bylem ... choc zdarzalo sie w sasiedniej Holandii. Sprite35, pytasz o moja specjalizacje. W oparciu o wynik powyzszej ankiety i niemal jednoglosne poparcie kobiet powinna nia byc ginekologia. A ty Doki dobrze, ze nie zagladasz mi w papiery bo kto wie, moze musialbym ci odpowiedziec np, ze jestem weteryniarzem ze specjalnoscia od duzych zwierzat :- ) Wiem, zycze ci bys wyzwolil sie przynajmniej troche spod wplywu malzonki. Wyglada to troche niepowaznie, jak dorosly mezczyzna pisze dlugie posty na internecie w oparciu o to co malzonka mu wczesniej burknie. Jestes jej mezem czy sekretarzem? Tak w ogole to zmien sobie przydomek na "Wiem-Co-Mi-Zona- Powie" Na koniec dziekuje wszystkim paniom za zupelnie niezasluzone pochlebstwa i rozne inne mile uwagi, ktore zawsze przyjemnie uslyszec. Jezeli jakis problem z orgazmem to do mnie jak w dym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: Podsumowanie IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 10.02.04, 05:20 Gość portalu: Artur napisał(a): > Warszawianin - chyba jednak wywalam juz twoj numer GG dlatego. Tyle mi juz > napisales o tym co chciales mi powiedziec ze jak sadze wyczerpalismy temat. Zdziwił byś się jak wiele jeszcze miałbym ci do powiedzenia ale wcale się nie dziwię że obawiasz się tego dowiedzieć, nie od dziś bowiem wiadomo że tylko prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Gość portalu: Artur napisał(a): > ... jestem weteryniarzem ze specjalnoscia od duzych zwierzat ... Współczuję tym biednym zwierzętom, teraz się nie dziwię dlaczego w Kanadzie wykryto już przypadek BSE u krowy. Weterynarz od siedmiu boleści który nawet nie potrafi poprawnie napisać nazwy swojego zawodu ... koń by się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Podsumowanie IP: *.sasknet.sk.ca 10.02.04, 06:09 > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > ... jestem weteryniarzem ze specjalnoscia od duzych zwierzat ... > > Współczuję tym biednym zwierzętom, teraz się nie dziwię dlaczego w Kanadzie > wykryto już przypadek BSE u krowy. Weterynarz od siedmiu boleści który nawet > nie potrafi poprawnie napisać nazwy swojego zawodu ... koń by się uśmiał. Wiesz co? Ty w ogole nie lapiesz tego co ja pisze. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: Podsumowanie IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 10.02.04, 06:21 Gość portalu: Artur napisał(a): > Wiesz co? Ty w ogole nie lapiesz tego co ja pisze. Wiem doskonale o czym piszesz, chciałem tylko dać ci próbkę retoryki którą posługuje się twoja "wojownicza amazonka" Venus. Jak się czujesz z dziurą w brzuchu? Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Podsumowanie IP: *.home.cgocable.net 10.02.04, 05:44 Gość portalu: Artur napisał(a): > Na koniec dziekuje wszystkim paniom za zupelnie niezasluzone pochlebstwa i > rozne inne mile uwagi, ktore zawsze przyjemnie uslyszec. Jezeli jakis problem > z orgazmem to do mnie jak w dym. --------------------------------------------------------------- Na jaki adres wyslac narcyze ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Podsumowanie IP: *.sasknet.sk.ca 10.02.04, 14:47 Gość portalu: eM napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Na koniec dziekuje wszystkim paniom za zupelnie niezasluzone pochlebstwa i > > > rozne inne mile uwagi, ktore zawsze przyjemnie uslyszec. Jezeli jakis prob > lem > > z orgazmem to do mnie jak w dym. > > --------------------------------------------------------------- > > Na jaki adres wyslac narcyze ? Tak, wyslij Warszawianinowi, niech chociaz tyle my zostanie (i zal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Re: Podsumowanie IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 10.02.04, 23:30 Gość portalu: eM napisał(a): > Na jaki adres wyslac narcyze ? Gość portalu: Artur napisał(a): > Tak, wyslij Warszawianinowi, niech chociaz tyle my zostanie (i zal) > Gość portalu: Artur napisał(a): > Wiesz co? Ty w ogole nie lapiesz tego co ja pisze. Widać z tego Arturze, że to ty nie bardzo łapiesz o czym eM napisał(a). p.s. Rozumiem, że zamiast "my" powinno być "mu" ale omyłkę tę tłumaczy twoje zdenerwowanie jakie musiało ci towarzyszyć podczas pisania tego postu. Cóż ... nie jest łatwo uświadomić sobie, że wbrew swemu zakorzenionemu narcyzmowi tak naprawdę to jest się zerem, a żal to mi jest ale ciebie. Szczerze ci współczuję biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: KIM JEST ARTUR?? 09.02.04, 20:27 Jednym z madrzejszych doktorow na tym Forum. A przynajmniej jest raczej facetem otwartego umyslu - nie kloci sie, nie ujada, nie zamyka sie w swoim gabinecie prowadzac badania przez lataaaaa. Gdybym byl panienka, juz bym sie za niego wzial, juz nie biorac pod uwage to ze kanadyjscy lekarze radza sobie calkiem niezle z mamona, bo jej duzo naplywa. Hehehe ale dostane bata po tej reklamie. uhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: KIM JEST ARTUR?? Panie Arturze! 09.02.04, 20:30 O przepraszam Pana Panie Doktorze, ale nie wiedzialem ze Pan juz ten watek zamknal, mam nadzieje ze te moje bazgranie zostanie wyrzucone, i tylko Panskie podsumowanie zostanie. KLaniam sie niskoooo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikea Re: KIM JEST ARTUR?? Panie Arturze! IP: *.exponet.com.pl 10.02.04, 13:37 Podobno watek jest zamkniety, ale musze, po prostu musze napisac, ze juz dawno sie tak nie smialam, czytajac wymiane zdan pomiedzy niejakim panem z Warszawy a Arturem. Po prostu perelka... Nie wiem, czy w zalozeniu mialo byc smiesznie, ale wyszlo komicznie. ;-) (musze tu czesciej zagladac...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Do Ikea IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 10.02.04, 23:45 Gość portalu: Ikea napisał(a): > Nie wiem, czy w zalozeniu mialo byc smiesznie, ale wyszlo ... Droga Ikeo ... oczywiście, że z założenia miało być śmiesznie. Przecież takiej okazji do śmiechu nie można przepuścić. Ten cały Artur poprzez swoją próżność i udawanie kogoś innego niż reprezentuje sobą w istocie, jest wręcz idealnym obiektem do żartów i kpin. Ja też się nieraz uśmiałem podczas tej "dyskusji" do łez. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franc Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 16:53 A mnie osobiście Artur zaimponował postami w temacie "Czy to powód do wstydu?" Dobrze że masz takie "archiwum X" i nie negujesz rzeczy jeszcze niezbadanych i niewyjaśnionych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Do Franc IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 11.02.04, 00:20 Gość portalu: Franc napisał(a) do Artura: > ... nie negujesz rzeczy jeszcze niezbadanych i niewyjaśnionych. HaHaHaHa ... A co taki ignorant może negować? On sam jest "niezbadany i niewyjaśniony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 20.02.04, 20:52 lalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: KIM JEST ARTUR?? IP: *.sdh.sk.ca 20.02.04, 21:03 Gość portalu: tik napisał(a): > lalala Znowu mnie ktos zaczepia ... i w dodatku spiewa. Mozna wiedziec kto? Odpowiedz Link Zgłoś
erwin444 Re: KIM JEST ARTUR?? 07.04.24, 14:27 Artur to człowiek nie mający żadnej wiedzy . On głosi co mu się wydaje a to za mało by nazwać to wiedzą. Co więcej kultury żadnej . Dla mnie to taki chłopek co musi jego racja być a że nie umie jej obronić to żale i wywody pseudo medyczne opierające się na wydaje się . Czyli żałosne Odpowiedz Link Zgłoś