Dodaj do ulubionych

Cytologia 2 grupa

22.10.10, 11:34
Odebrałam wynik i patrze a tu 2 grupa - stan zapalny . Podpowiedzcie mi co moze byc przyczyną takiego stanu rzeczy. Pol roku temu urodzilam córkę . Czy porod moze miec jakies znaczenie? Zawsze mialam 1 grupę. I teraz tez nie czuję sie jakos "inaczej" , nic mnie nie swędzi, nic nie kłuje, nie mam upławów. Czy powinnam zgłosic sie do lekarza na leczenie czy po prostu 2 grupa jest nastepstwem ciązy i porodu

Co nas nie zabije to nas wzmocni
Obserwuj wątek
    • malenstfo84 Re: Cytologia 2 grupa 22.10.10, 11:47
      Według mnie nie masz się czym martwić, II gr. może być spowodowane jakimś stanem zapalnym, np. jeżeli używasz tamponów. Miałam i zazwyczaj albo lekarz jakieś globulki mi przepisywał albo kończyło się na obserwacji i po 6 mies. powtórką i na niej wychodziła już I gr.
      Pozdrawiam.
      • green-koala111 Re: Cytologia 2 grupa 22.10.10, 11:53
        Tamponów na razie nei używam, bo okres mi jeszcze po porodzie "nie wrócił" . kurcze tylko . skad to zapalenie sie wzięło . Domniemuje ze wizyta u lekarza konieczna będzie. Bo karmie i chyba wszystkie leki moge brac
        • malenstfo84 Re: Cytologia 2 grupa 22.10.10, 12:16
          Słuchaj wystarczy, za przeproszeniem że tak napiszę, że podetrzesz się papierem w złą stronę jeżeli wiesz o czym piszę. ;-) Albo że wrócisz z dworu i nie myjąc rąk podetrzesz się papierem, to są bakterie... A tam u Ciebie po porodzie wszystko jest delikatniejsze, wg mnie tak to wygląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka