Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

01.01.11, 18:18
Mam problem. Od 2 dni mam dziwne parcie na pęcherz;/ Ciągle chodze do WC ale i tak tego uczucia nie moge się pozbyć... Przy oddawaniu moczu troszkę szczypie ale dla mnie najgorsze jest to iż ciągl emi się chce a jak pojde to pawie nic nie mogę wysiusiać;/ Może są jakieś domowe sposoby na to( podejrzewam zapalenie dróg moczowych)... prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Proszę o pomoc 01.01.11, 19:24
      Urosept (tabletki), sok z zurawiny i jakas herbatka na pecherz.Duzo pic! Jak nie przejdzie za 2-3 dni, koniecznie do lekarza!
      • sp9tcu Re: Proszę o pomoc 01.01.11, 19:59
        annajustyna napisała:

> Urosept (tabletki), sok z zurawiny i jakas herbatka na pecherz.Duzo pic! Jak n
        > ie przejdzie za 2-3 dni, koniecznie do lekarza!

Bardzo dobra rada
        ja bym dodał jeszcze no spe
        i dużo pić
        ja bym poczekał trochę dłuzej około 5 dni
        można prywatnie zrobić badania moczu
        acha i nie załamywać się

• monikaaa1989 Re: Proszę o pomoc 01.01.11, 22:41
          Miałam takei coś już kilka razy... za pierwszym razem przeszło samo po ok 3 dniach ale nie było takei uciążliwe. Pózniej byłam u lekarza i dał coś ale nie pomogło a jak byłam 2 raz to dał antybiotyk i przeszło...Minął rok i znów miałam taki problem ale w aptece kupiłam coś na drogi moczowe bez recepty i pomogło a po miesiącu znowu mnie złapało;/ Nie wiem co to może być (pewnie zapalenie pęcherza). Najgorsze jest to, że jak złapie to człowiek strasznie się męczy...ciagle do WC chodzi po to tylko ay kilka kropel poszło...;/ a parcie na pęcherz niesamowite;( ale herbatke wypróbuje, dziękuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka