Gość: benka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 22:06 może ktos ma doswiadczenie i ew. czy pomocne w różnych schorzeniach a moze ktos ma do odstąpienia książkę nie znam nazwiska ale imie rosyjskie chyba Borys??? traktujące o leczeniu dietą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: leczenie dietą 05.05.04, 22:08 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15954 to forum medycyna naturalna. ktos pomoze na 100% 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benka Re: leczenie dietą IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 22:16 dziękuje ale nic nie znalazłam może jeszcze się ktos odezwie kto poradził sobie w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: leczenie dietą 05.05.04, 22:20 no to zrob tam nowy watek. w watku "medycyna chinska" bardzo duzo bylo o diecie, jest kilka watkow o oczyszczaniu. Leczenie dieta to nie tylko ten pan:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: leczenie dietą IP: *.clubnet.pl 05.05.04, 22:37 nie wiem o jaka dieta Ci chodzi, ale jesli o tzw. diete optymalna, to to jest oszustwo. a jesli o diete chinska, tzw. 5 przemian, to ktos kto sie zna musialby Cie zobaczyc. tej diety nie wolno przepisywac "diagnozujac" przez internet pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benka Re: leczenie dietą IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 22:26 halo a na czym polega dieta chińska i kto ew. miałby mnie zobaczyć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: leczenie dietą IP: *.net-serwis.pl 11.05.04, 22:44 lekarz medycyny chinskiej obejrzy Ciebie, jezyk, pobada pulsy i przeprowadzi szczegolowy wywiad - na tej podstawie postawi diagnoze i da zalecenia co do ziol, diety, sposobu zycia, np. pory snu, ruchu Odpowiedz Link Zgłoś