Dodaj do ulubionych

Bąblowica. Pomocy

26.07.11, 17:42
Czy ktoś może mi pomóc .
Szukam kogoś kto juz przeszedł tą chorobą lub z nią walczy i podpowie mi jak i co robić.
A może znasz kogoś kto choruje...
Pomóżcie
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Bąblowica. Pomocy 26.07.11, 20:20
      kamiludi napisał:

> Czy ktoś może mi pomóc .
      > Szukam kogoś kto juz przeszedł tą chorobą lub z nią walczy i podpowie mi jak i
      > co robić.
      > A może znasz kogoś kto choruje...
      > Pomóżcie
      > Pozdrawiam.

Co prawda nie mam bablowicy, ale wiem co należy robic: iść do lekarza.

S.
      • kamiludi Re: Bąblowica. Pomocy 26.07.11, 20:38
        Należy wspomnieć , iż lekarze w mej wiosce o tym nic nie wiedzą, a w poradni wizyte mam na początku września. Jesli komus nausnie sie pytanie " to skąd wiem .. " TK jamy brzusznej.
        • bassia13 Re: Bąblowica. Pomocy 27.07.11, 14:37
          Zglos sie do szpitala chorob zakaznych i pasozytniczych.Moja znajoma miala bablowca (a bylo to ponad 20 lat temu),,usuneli go i znajoma ma sie dobrze.
      • artur737 Re: Bąblowica. Pomocy 01.08.11, 08:42
        >Co prawda nie mam bablowicy, ale wiem co należy robic: iść do lekarza.

Oczywiscie mozesz pojsc. Nie znaczy to, ze problem bedzie rozwiazany. Znam kogos kto leczy sie na to kilkanascie lat wlasnie pod opieka kliniki chorob zakaznych bez najmniejszego efektu.

• domza2 Re: Bąblowica. Pomocy 30.07.11, 21:05
      Witaj, z ciekawości zapytam, jakie miałaś objawy (skoro skierowano Cię na tomografię, tak?)? Nie martw się, to choroba jak każda inna, do wyleczenia. Owszem, skrajnie nieprzyjemna i pewnie spędza Ci sen z powiek (wyobraźnia działa), ale wyleczysz się i będzie ok!
      • kamiludi Re: Bąblowica. Pomocy 31.07.11, 17:22
        10 lat temu Chorowałem na gruźlice. I robiłem kontrolne badania. No i przez przypadek wyszło,że coś jest na wątrobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka