marteczka77
05.02.11, 12:57
Witam nie widziałam podobnego tematu więc zakładam.Temat jest skierowany wyłącznie do osób noszących perukę czy jakieś uzupełnienie włosów.Chciałabym byście dzielili się swoimi doświadczeniami przy wyborze i zakupie peruki czy uzupełnienia.Może macie swoje ulubione firmy czy sprzedawców którym można zaufać i kupić uzupełnienie przez internet ,bo wyjdzie wtedy taniej ,ale od "obcej" osoby strach brać ,bo nie wiadomo jaka jakościowo będzie to peruka ile wytrzyma ,czy nie będzie się za bardzo kołtunić.Ja w najbliższym czasie w ciągu miesiąca góra dwóch będę musiała się na jakąś perukę zdecydować więc zaczęłam przeglądanie ofert ,przeglądam allegro ,strony internetowe i na pewno było by mi łatwiej ,gdybym wiedziała ,że ktoś od tej osoby kupił i jest zadowolony z zakupu.Tym bardziej ,że ceny są na prawdę różne oglądam szczególnie uzupełnienia LACE i tu ceny są od 900zł do nawet 3000.Ja po latach praktyki robię tak ,że kupuje perukę raczej z tych tańszych nie zależy mi na włosach typowo europejskich ,bo w każdym systemie jaki do tej pory miałam,włosy raczej się bardziej przerzadzały niż niszczyły ,a wyglądem jeśli chodzi o moje oko się zbytnio nie różnią więc wole sobie kupić tańsza perukę ,a częściej niż wydać 3000 i potem głowic się jak się uczesać ,by zasłonić ubytki.Jeszcze nigdy nie miałam uzupełnienia LACE więc je najbardziej biorę pod uwagę i proszę zadowolone osoby o podanie namiaru na sprzedawce u którego kupiły,a także osoby nie zadowolone czujące się oszukane ,by nie kupić przypadkiem od takiej osoby i ostrzec inne chore osoby.