Dodaj do ulubionych

Hemoroidy, POMOCY!!!

29.07.11, 11:24
nie wiem co zrobić ,nasiliły się u mnie objawy bólowe i od kilku dni chodzę, śpię i siedzę z bólem mimo stosowania czopków. Hemoroidy, pojawiły się u mnie w ciąży 5 lat temu i tak do tej pory było w miarę ok, a teraz wiem, że mam już 4stadium czyli guzek wyszedł i nie chce się schować, ból jest okropny, nie da się normalnie wypróżnić, jem takie rzeczy aby nie było zatwardzeń bo nie przeżyłabym tego po prostu.
Dodatkowo jedyny lekarz proktolog w moim mieście- mieszkam w Skierniewicach- nie odbiera telefonu- nie wiem czy gastrolog też mógłby się zająć tym problemem?? czy mam szansę zaleczyć to czopkami i szukać specjalisty gdzieś dalej?? nie wiem czym jeszcze mogłabym sobie pomóc ?? Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • green-chmurka Re: Hemoroidy, POMOCY!!! 05.08.11, 22:46
      Nie da sie zaleczyc czopkami, jedynie operacja.
    • balbins Re: Hemoroidy, POMOCY!!! 05.08.11, 22:58
      ja -wlasnie po ciąży-ratowałam się sztyftem Anurex.Trochę kosztuje(ok.90 zł),ale guzek się schował.Dla mnie-rewelacja,naprawdę.
    • mimija Re: Hemoroidy, POMOCY!!! 06.08.11, 02:45
      Zmień dietę. Zobacz u Tombaka, moja koleżanka wyleczyła tylko tym, że przestała łączyć produkty.
    • radwiar Re: Hemoroidy, POMOCY!!! 08.08.11, 19:57
      Polecam dobry sposob ale ten lek jest na recepte. Moze go zapisac kazdy lekarz - chodzi mi o lek o nazwie DISTREPTAZA. Powoduje on rozpuszczanie skrzepow ktore sie tworza i w ten sposob powstaje guzek bo nie ma swobodnego przeplywu krwi. 6 czopkow kosztuje niestety ok 39 zl i trzeba trzymac je koniecznie w lodowce. Stosuje sie je na noc jeden czopek przez 6 dni lub dluzej ale powinna byc znaczna poprawa w polaczeniu ze smarowaniem zwyklym procto hemolanem (tanszy od procto-glyvenolu dwukrotnie) oraz najlepiej dokupic Diosminex i zazywac 2 razy dziennie po 2 tabletki i efekt murowany. Na prawde pomaga i jest to rewelacyjna kuracja ktora zalecil mi dobry kardiolog znajomy.

Zycze szybkiego powrotu do zrowia i pozbycia sie tego guzka a wiem ze tak bedzie bo mam to czesto i to nawet dosc sporych rozmiarow i ZAWSZE pomaga a bol ustepuje juz po jednym dniu!!
      • radwiar Re: Hemoroidy, POMOCY!!! 08.08.11, 20:00
        Mialo by ze Distreptaza powoduje rozpuszczanie skrzepow ktore sie tworza bo w ten sposob poprzez to ze sie tworzy skrzep powstaja guzki bo wtedy przeplyw krwi nie jest swobodny i taki guzek sie uwypukla :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka