15.10.11, 15:06
Witam.. Od paru miesięcy mam problem z którym nie potrafię się uporać, moje samopoczucie równa się zeru.. Całymi dniami siedzę w pokoju, odizolowana od wszystkich, nie mam ochoty patrzeć na nikogo, dosłownie, niekontrolowane wybuchy płaczu, niekiedy myśli samobójcze, ale tylko na myśleniu się kończy. Bardzo trudno mi się zasypia, często też mam bezsenne noce. Raz jem bardzo dużo, a już innym razem mogę nie jeść nic przez parę dni.. Kiedy już nawet wyjdę i ktoś coś do mnie powie, od razu płacze.. Jakiś czas temu tak nie było, byłam dziewczyną pełną życia, cały czas się uśmiechałam, wszystko było kolorowo.. a teraz taka zmiana.. Co mam ze sobą zrobić ?
Obserwuj wątek
    • wiki9611 Re: depresja? 15.10.11, 17:18
      Jak najszybciej udaj się do lekarza najpierw psycholog potem psychiatra ,musisz zacząć się leczyć po co tak się męczyć .pozdrawiam serdecznie
    • misie.zelki Re: depresja? 16.10.11, 20:08
      Nie jestem specjalistą, a tylko takowy może stwierdzić, co Ci dolega. Jak nie pójdziesz, to się nie dowiesz!
      Jeśli nie umiesz sama zorganizować spotkania z psychologiem, powiedz, pokaż ten post lub napisz podobny list do kogoś bliskiego :)
      Powodzenia!
    • karolcia290.0 [...] 28.10.11, 16:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wiki9611 Re: depresja? 28.10.11, 17:54
        Żeby były takie cudowne środki z morza martwego i naprawdę pomagały ,nie było by u psychiatrów tyle kolejek ,nie wierzę w takie cuda to jakieś naciąganie ludzi to po co wogóle są antydepresanty po co są psychiatrzy kobieto nie pieprz głupot że jakiś środek z morza martwego pomorze na depresja chyba nie masz pojęcia co to depresja o jej konsekwęcjach jak nie jesteś w temacie to po co takie brednie wypisujesz .
        • snajper55 Re: depresja? 28.10.11, 18:49
          wiki9611 napisała:

> Żeby były takie cudowne środki z morza martwego i naprawdę pomagały ,nie było b
          > y u psychiatrów tyle kolejek ,nie wierzę w takie cuda to jakieś naciąganie ludz
          > i to po co wogóle są antydepresanty po co są psychiatrzy kobieto nie pieprz głu
          > pot że jakiś środek z morza martwego pomorze na depresja chyba nie masz pojęcia
          > co to depresja o jej konsekwęcjach jak nie jesteś w temacie to po co takie bre
          > dnie wypisujesz .

Jak to po co? Dla kasy. Szuka naiwnych na cudowne specyfiki z Morza Martwego.

S.
          • wiki9611 Re: depresja? 28.10.11, 21:22
            Niech sobie sama ten cudowny specyfik z Morza Martwego łyka i kitu tu ludzią nie wciska .
            • snajper55 Re: depresja? 28.10.11, 21:28
              wiki9611 napisała:

> Niech sobie sama ten cudowny specyfik z Morza Martwego łyka i kitu tu ludzią n
              > ie wciska .

He, he. Znasz opowiastkę o babie zbierającej grzyby tuż przy bardzo ruchliwej drodze? Gdy jej ktoś powiedział, że takie grzyby są szkodliwe odpowiedziała: Ale to nie dla mnie, to na sprzedaż. ;)

S.
              • wiki9611 Re: depresja? 29.10.11, 08:48
                Tak samo ta kobieta ,denerwują mnie takie osoby co zielonego pojęcia nie mają o depresji i wypisuje brednie .
                Pozdrawiam Serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka