Dodaj do ulubionych

!!! dermatolog Wroclaw !!!

IP: *.airport.wroclaw.pl 27.05.04, 13:03
Szukam dobrego dermatologa we Wroclawiu.
Prosze o pomoc!!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ally Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.airport.wroclaw.pl 30.05.04, 17:59
      no prosze poleccie kogos dobrego we Wroclawiu...
      to dla podtrzymania watku ten moj drugi post!
      • Gość: wawa Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 18:41
        Pani dr Bielanów, pracuje w Klinice Dermatologii, gabinet prywatny róg
        Legnickiej z Placem Czerwonym, dawno nie byłam i nie znam dokładnych namiarów
        ale swego czasu bardzo mi pomogła czego inni lekarze nie potrafili, mysle, że
        warto do niej iść, choć wizyta pewnie droga
        • roxy_roxy Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! 30.05.04, 21:14
          ja również szukam dobrego dermatologa we Wrocławiu, dlatego podciągam wątek.
          Proszę podzielcie się informacjami
    • enya26 Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! 30.05.04, 22:34
      B.dobry dermatolog-Jan Gawik,przyjmuje na Gaju,znajdziecie tel. w panoramie
      firm.BYłam u niego kilka razy i usuwał mi pieprzyki,jest ok.Rok temu brał
      50zł.Z nieprywatnych-p.Nawalaniec,przyjmuje w Provicie na Pism Polu.B fajna
      babka,byłam u niej 2 tyg.temu.
      • Gość: sephora Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:41
        raz w zyciu bylam u dermatologa po ugryzieniu jakiegos paskudztwa (nie udalo
        sie ustalic co to bylo ale leczona bylam ze wskazaniem "na kleszcza")
        bylam w przychodni na ostrowskiego (chyba pulsantis sie nazywa) u pani dr
        Kapelko. Bardzo mila mloda kobieta, powaznie podeszla do wszsytkich moich
        pytan, obaw itd., bylam zadowolona z jej leczenia.
        • Gość: man Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.09.04, 17:31
          Doktor Racławska. Ma gabinet w szpitalu kolejowym (chyba????)
    • Gość: kret Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.09.04, 08:51
      W Vicie nba Oławskiej dr Pytrus-Sedlak, a wizyta ok. 40 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka