Gość: ally IP: *.airport.wroclaw.pl 27.05.04, 13:03 Szukam dobrego dermatologa we Wroclawiu. Prosze o pomoc!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ally Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.airport.wroclaw.pl 30.05.04, 17:59 no prosze poleccie kogos dobrego we Wroclawiu... to dla podtrzymania watku ten moj drugi post! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 18:41 Pani dr Bielanów, pracuje w Klinice Dermatologii, gabinet prywatny róg Legnickiej z Placem Czerwonym, dawno nie byłam i nie znam dokładnych namiarów ale swego czasu bardzo mi pomogła czego inni lekarze nie potrafili, mysle, że warto do niej iść, choć wizyta pewnie droga Odpowiedz Link Zgłoś
roxy_roxy Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! 30.05.04, 21:14 ja również szukam dobrego dermatologa we Wrocławiu, dlatego podciągam wątek. Proszę podzielcie się informacjami Odpowiedz Link Zgłoś
enya26 Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! 30.05.04, 22:34 B.dobry dermatolog-Jan Gawik,przyjmuje na Gaju,znajdziecie tel. w panoramie firm.BYłam u niego kilka razy i usuwał mi pieprzyki,jest ok.Rok temu brał 50zł.Z nieprywatnych-p.Nawalaniec,przyjmuje w Provicie na Pism Polu.B fajna babka,byłam u niej 2 tyg.temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sephora Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:41 raz w zyciu bylam u dermatologa po ugryzieniu jakiegos paskudztwa (nie udalo sie ustalic co to bylo ale leczona bylam ze wskazaniem "na kleszcza") bylam w przychodni na ostrowskiego (chyba pulsantis sie nazywa) u pani dr Kapelko. Bardzo mila mloda kobieta, powaznie podeszla do wszsytkich moich pytan, obaw itd., bylam zadowolona z jej leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.09.04, 17:31 Doktor Racławska. Ma gabinet w szpitalu kolejowym (chyba????) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: !!! dermatolog Wroclaw !!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.09.04, 08:51 W Vicie nba Oławskiej dr Pytrus-Sedlak, a wizyta ok. 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś