Dodaj do ulubionych

Ból stopy

17.10.11, 21:42
Od prawie tygodnia boli mnie stopa w okolicach stawu skokowego.Ból nasila się głównie przy chodzeniu i czasem promieniuje do łydki.Byłam na izbie przyjęć to odesłali mnie na pogotowie.Tam lekarz zrobił mi zdjęcie RTG stwierdził że kości i stawy są ok.Stwierdził że zapewne nadwyrężyłam sobie stopę i dał mi jakiś żel.Stosuję go i póki co jest niewielka poprawa.Czy ktoś miał kiedyś podobny problem?
Obserwuj wątek
    • mel.la Re: Ból stopy 18.10.11, 10:22
      Moze nastapilo naderwanie wiezadel lub zerwanie czesciowe lub calkowite wlokien wiezadlowych? Jest opuchlizna? Powinnas wybrac sie do specjalisty, bo badanie na pogotowiu bylo bardzo powierzchowne. Stope powinien obejrzec ortopeda, on przeprowadzi test wydolnosci wiezadel, byc moze skieruje Cie na usg lub inne badanie oraz zastosuje wlasciwe leczenie np. unieruchomi staw lub zalozy opatrunek uciskowo-modelujacy, zastosuje farmakoterapie.
      • kasia5266 Re: Ból stopy 18.10.11, 21:42
        Właśnie opuchlizny nie ma i nie przypominam sobie żebym się gdzieś przewróciła lub uderzyła.Dlatego coraz bardziej się boje.Jutro pójdę do lekarza rodzinnego po skierowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka