Dodaj do ulubionych

pomocy hemoroidy!

03.06.04, 20:00
Jak w temacie...
Od kilku tygodni krwawię,ale nic mnie nie boli,domyślam się,ze to
hemoroidy,bo krew jest z odbytu.
Do lekarza nie pojdę bo to temat dla mnie wstydliwy:(
Proszę o porady
jak mam to leczyć?
co jest pomocne przy tekiej dolegliwości
Prosze pomożcie.
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: pomocy hemoroidy! 03.06.04, 20:19
      Ja bym Cię na lekarza namawiała, ale jeśli to nie do przeskoczenia...
      Tylko się nie śmiej - podobno można smarować miodem. Są jakieś ziółka, ale to
      na forum zioła z tym, zresztą był tam chyba wątek o tym. A o homeopatii nie
      wspomnę, bo znowu oberwę od Autorytetów:)

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
      • vitalia Re: pomocy hemoroidy! 03.06.04, 21:07
        A skąd ta pewność,że ta krew to z hemoroidów????jak krwawią to znaczy,że
        powinno pobolewać ...conajmniej.A może to co innego.Krew z odbytu to nic
        dobrego nie wróży...
        • martini_very_bianco Re: pomocy hemoroidy! 03.06.04, 22:08
          ano właśnie... o hemoroidach to tu było sporo. wstukaj w wyszukiwarkę, wyskoczy
          Ci kilkadziesiąt wątków, w każdym jest coś tam o badaniach, które należałoby
          zrobić

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatyczne
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
          • Gość: ymi Re: pomocy hemoroidy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:52
            Dziękuje za porady:)
            Już moj problem sie sklończył,ale ulga....

Na pytanie skąd wiem,ze to hemoroidy:
            tak mysle,pozatym wyczytalam w książce zielarskiej,że jest kilka odmian i
            m.in.są nie bolące,chyba nazwano je hemoroidami zewnętrznymi.
            Kupiłam czopeczki miodowe i herbatkę ziołową i jest Ok.
            Jeszcze raz dziękuje za zainteresowanie.
            Pozdrawiam cieplutko.
            • Gość: ymi mała pomyłka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 17:04
              Odnośnie hemoroidów,to w tej książce napisano,ze sa to h.wewnętrzne a nie
              zewnętrzne tak jak napisalam wyżej!
              I pisalo tam,że one nie bolą,a zaczynają boleć wtedy kiedy dochodzi do
              komplikacji.
              Pozdroweczki.
              • Gość: Halina Jedz duzo blonnika IP: *.ip-pluggen.com 05.06.04, 19:21
                A na wszelki wypadek przeciwdzialaj zaparciom, bo jesli nie masz, to mozesz
                DOSTAC hemorojdy.

W jednym z zagranicznych pism czytalam, ze chwilowe pokazanie sie krwi w kale
                nie jest objawem niepokojacym, bo moglo peknac jakies naczynko w odbycie i
                stad krew.
                • Gość: -_- Re: Jedz duzo blonnika IP: *.dyn.optonline.net 19.06.04, 03:34
                  w najgorszym przypadku rak jelita lub polipy ktore sa wstepem do raka
                  • Gość: mija Re: Jedz duzo blonnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:27
                    polecam czopki procto-glywenol, bez recepyu, są naprawdę świetne
            • Gość: amy Re: pomocy hemoroidy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:20
              Dokładnie jakie czopki i jakie zioła? JAk szybko zadziałały?
              • Gość: amy Re: pomocy hemoroidy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 19:38
                ???!!!
                • Gość: gość Re: pomocy hemoroidy! IP: 217.153.60.* 22.06.04, 11:54
                  tytanoreina - czopki, sa najlepsze, dzialaja natychmiast; sama do wczoraj
                  mialam ten problem, a czopki zadzialaly bardzo szybko; wczoraj uzylam a juz
                  dzis nie bylo krwi;
                  pozdrawiam
                  • Gość: amy Re: pomocy hemoroidy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:10
                    :))))))Bardzo dziękuję, jutro poszukam w aptekach - sprawa jest o tyle trudna,
                    że dotyczy syna w wieku, w którym do lekarza nie pójdzie, a za rączkę już sui e
                    zaprowadzi ć nie da!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka