Gość: kasia IP: 5.2.1R* / *.bay.webtv.net 06.06.04, 16:39 od dluzszego czasu moja lewa noga robi sie chudsza od prawej czy to moze miec zwiazek z uszkozeniem kregoslupa lub zle wykonano akupunkturo bardzo prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: chora noga IP: *.net-serwis.pl 08.06.04, 20:25 jakies problemy krazeniowe, moga byc zastoiny, ktore utrudniaja normalny doplyw krwi do tej nogi i w konsekwencji noga jest slabo odzywiana, co o tym myslisz- tylko Ty znasz cala sytuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekisk Re: chora noga IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.04, 20:24 Mnie też od dłuższego czasu , ok. roku boli lewa noga , konkretnie stopa . Cały staw skokowy jest jakiś pogrubiony , wzdłóż stopy z lewej strony na długości młego palca przebiegają kłujące szpilki . Te kłujące szpilki powtarzają się także w innych miejscach stopy . Byłam u chirurga , zaliczyłam zabiegi fizykoterapeutyczne , ale stopa nadal boli . Powinnam znowu wybrać się do chirurga ( ale muszę wykurować się po turnusie rehabilitacyjnym nad morzem - było wichrowo i zimno ) . Odpowiedz Link Zgłoś