mouchi 07.06.04, 20:37 poszukuję w Warszawie szpitala, kliniki, gdzie można zrobić spektroskopie rezonansu magnetycznego. potrzebny jest przy tym badaniu również anastezjolog, ponieważ pacjent ma porażenie mózgowe. będę wdzięczna za pomoc mouchi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Benedykt Re: rezonans magnetyczny IP: *.visp.energis.pl 08.06.04, 00:31 W jakichs wysokopolowych np. w Onkologii na 2Teslowym, ale nie wiem jak sie tam dostac. Moze w MSW (1,5T). Pewnie sie jeszcze jakiś znajdzie. Na pewno maja sprzet w Gliwicach (Onkologia). Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: rezonans magnetyczny 08.06.04, 10:42 Być może w enelmedzie, ale to prywatna klinika i sam rezonans kosztuje prawie 500. Ale o ich oddziale diagnostycznym dobre rzeczy słyszałam i od 3 miesięcy się wybieram, tylko mi nie po drodze 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: rezonans magnetyczny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 15:45 niestety w enelu nei robią, na Szaserów, Wołoskiej też nie robią. przerobiłam już parę szpitali i klinik bez skutku, stąd moje pytanie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
liderek_harcerka Re: rezonans magnetyczny 08.06.04, 19:51 proszę spróbować w instytucie matki i dziecka na kasprzaka 632-12-81. nie wiem czy robią pod narkozą ale... Odpowiedz Link Zgłoś