Dodaj do ulubionych

Opryszczka i operacja

11.02.12, 14:14
Mam zaplanowana operacje ucha. Po jakim czasie od opryszczki moge spokojnie sie zglosic do szpitala. Uzywam plastrow znanej firmy i opryszczka jest zabezpieczona, czy to ma jakies znaczenie dla lekarza?
Obserwuj wątek
    • flastr Re: Opryszczka i operacja 12.02.12, 13:18
      Na bank musi zejść cała opryszczka inaczej odeślą do domu i wyznaczą nowy termin. Wime bo byłam świadkiem właśnie do operacji ucha, zatok, krtani...
      • ammazuko_powrot Re: Opryszczka i operacja 12.02.12, 14:24
        Opryszczka jest wirusem i łatwo może się przenieść na inną część ciała, szczególnie osłabionego po operacji.
        Flastr mą drze pisze o tej operacji;)
        • trb74 Re: Opryszczka i operacja 12.02.12, 18:17
          Dziekuje Wam za odpowiedz. Czy musi byc juz zagojone bez strupka? Strupek tez dyskwalifikuje z operacji? Czy zmiana terminu to jest kwestia dni czy np tygodni, zeby organizm sie wzmocnil?
          • ammazuko_powrot Re: Opryszczka i operacja 12.02.12, 21:25
            Myślę, że kwestia dni, najlepiej skontaktuj się z lekarzem i dowiesz się od źródła co i jak...
            • trb74 Re: Opryszczka i operacja 13.02.12, 18:51
              Niestety odwolali operacje. Pani z Kajetan powiedziala, ze wirus opryszczki moze przykre powiklania spowodowac m.ni. jakies zapalenie mozgu przy oslabionym organizmie, wiec nie naciskalam, podziekowalam i musze czekac do wygojenia calkowitego, bez strupka, bez niczego.

Dzieki dziewczyny za info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka