Dodaj do ulubionych

21 lat i operacja

IP: *.czeladz.msk.pl 12.06.04, 21:28
czy to prawda ze jestem za mloda na operacyjne usuniecie refluxu?jedni
lekarze mi doradzaja to zrobic inni wrecz odradzaja i przestrzegaja nad
powaznymi komplikacjami.zadne leki nie pomagaja a ja sie mecze... co o tym
myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: 21 lat i operacja IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.06.04, 21:35
      NIe, bynajmniej nie jestes za mloda.
      • Gość: agatka Re: 21 lat i operacja IP: *.czeladz.msk.pl 12.06.04, 21:54
        Dzieki za odp. Chcialabym sie jeszcze dowiedziec jakie istnieja mozliwosci
        powikłan i mniej wiecej ile jest procent szans że objawy po operacji ustapią,bo
        cholernie sie męcze?!
        • Gość: Doki Re: 21 lat i operacja IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.06.04, 22:17
          Temat byl juz wielokrotnie walkowany na forum, wystarczy uzyc wyszukiwarki, by
          znalezc kilkanascie watkow o refluksie i operacji Nissena.
        • Gość: nenya Re: 21 lat i operacja IP: *.lj.pl / *.lj.pl 12.06.04, 22:21
          nie wiem czy szperałaś już w necie, bo mi się udało sporo dowiedzieć o refluksie
          (także o leczeniu operacyjnym, technikach operacyjnych i skuteczności) z
          artykułu w bazie borgis.pl, to ten:
          www.borgis.pl/czytelnia/pnm/2001/02/11.php

niestety nie jest adresowany do pacjentów czyli laik może mieć pewne problemy w
          odbiorze, ale najistotniejszy chyba dla ciebie jest oststni akapit i ten brzmi
          dość jednoznacznie i optymistycznie.
          polecam i pozdr.
          • Gość: agatka Re: 21 lat i operacja IP: *.czeladz.msk.pl 12.06.04, 22:26
            Dzieki bardzo>poszperam troche w necie.Sorry że powtarzam wątki ale długo mnie
            na necie nie było a jestem juz tak zdesperowana ze nawet przyznaje szukac mi
            sie nie chcialo,ale zrobie to. Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka