Dodaj do ulubionych

Reżim z premedytacją nas truje

07.03.12, 03:10
W soli przemyslowej dodawanej do żywności w Polsce znajduje się toksyczna i rakotwórcza substancja (w duzej ilosci), jak pokazuje niezależne badanie. Fakt, że Sanepid nie zamierza usunąc toksycznej żywnosci ze sklepów, ani nawet powiadomic Polaków o tym, w których produktach jest ta toksyczna sól, pokazuje, że z premedytacją i aprobatą rządu dąży do wytrucia Polaków. Trzeba natychmiast odwołac ten zbrodniczy rezim i obalić obecny mafijny system, którego celem jest eksterminacja Polaków. Polską teraz rządzą zbrodnicze mafie!

calli
za forum tvn:

Pracuję w laboratorium nawozów sztucznych, na własny koszt zrobiłem analizę soli wypadowej serwowanej nam-POLAKOM w żywności od > 10 lat! Poniżej przedstawiam skład: NaCl min 94,6 % H2O max 0,2 % SO42 - 5,2 % K4Fe(CN)6 - 31 mg/kg pH 5-9 najgorsze świństwo (RAKOTWÓRCZE!) to żelazocjanek potasu, substancja rakotwórcza przy systematycznym spożywaniu. Mój post jest usuwany, proszę uprzejmie o kopiowaniu tego składu chemicznego i przekazywanie dalej - wklejaj wszędzie gdzie się da! RATUJMY SWOJE i NASZYCH najbliższych ZDROWIE i ŻYCIE! Trują nas za wiedzą i ZGODĄ RZĄDU (dlaczego nie ujawniają firm-trucicieli?!) -w imię czego?! SKANDAL i SZOK!!
Obserwuj wątek
    • wami41 Re: Reżim z premedytacją nas truje 07.03.12, 21:18
      Truje nas, truje. Nie podejrzewam ze jest to z premedytacja a trucie jest wynikiem panujacego wszechobecnie burdelu, balaganiarstwa i bezprawia.Truja nas sola, suszem z jaj i wieloma innymi produktami. Dlaczego tak sie dzieje? Bo wiedza ze moga sobie na to bezkarnie pozwolic. Polactwo nie przywiazuje wagi to tego problemu bo generalnie jest nieswiadome co to jest, czym grozi. Tak samo jak nieswiadome jest jak szkodliwe jest spalanie smieci, wiec co piatku pali stosy smieci.
    • snajper55 Brednie 08.03.12, 01:33

mati-ssa napisała:

> W soli przemyslowej dodawanej do żywności w Polsce znajduje się toksyczna i rak
      > otwórcza substancja (w duzej ilosci), jak pokazuje niezależne badanie. Fakt, że
      > Sanepid nie zamierza usunąc toksycznej żywnosci ze sklepów, ani nawet powiadom
      > ic Polaków o tym, w których produktach jest ta toksyczna sól, pokazuje, że z pr
      > emedytacją i aprobatą rządu dąży do wytrucia Polaków. Trzeba natychmiast odwoła
      > c ten zbrodniczy rezim i obalić obecny mafijny system, którego celem jest ekste
      > rminacja Polaków. Polską teraz rządzą zbrodnicze mafie!
      >
      > calli
      > za forum tvn:
      >
      > Pracuję w laboratorium nawozów sztucznych, na własny koszt zrobiłem analizę sol
      > i wypadowej serwowanej nam-POLAKOM w żywności od > 10 lat! Poniżej przedsta
      > wiam skład: NaCl min 94,6 % H2O max 0,2 % SO42 - 5,2 % K4Fe(CN)6 - 31 mg/kg pH
      > 5-9 najgorsze świństwo (RAKOTWÓRCZE!) to żelazocjanek potasu, substancja rakotw
      > órcza przy systematycznym spożywaniu.

Żelazocyjanek potasu jest nieszkodliwą substancją dodawaną do produktów spożywczych (przeciwdziała zbrylaniu się). Ma symbol E 536 i można ją znaleźć między innymi w soli kuchennej.
      Używany jest także w stomatologii do impregnacji zębów mlecznych u dzieci.

pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBelazocyjanek_potasu

S.
    • elaryszard Re: Reżim z premedytacją nas truje 11.03.12, 15:35
      Tak, na pewno tak. Sam osobiście widziałem Tuska, jak łopatą tą sól przesypywał to solniczek. I to w nocy, podziwiam jak mógł trafić ! A inni reżimowcy z rządu i sejmu też nie lepsi, dla marnych paru groszy jaja świeże zmieniali na zepsute (tylko niektórzy na własne). Pogrom !
      • snajper55 Re: Reżim z premedytacją nas truje 11.03.12, 16:06
        elaryszard napisał:

> Tak, na pewno tak. Sam osobiście widziałem Tuska, jak łopatą tą sól przesypywał
        > to solniczek. I to w nocy, podziwiam jak mógł trafić ! A inni reżimowcy z rząd
        > u i sejmu też nie lepsi, dla marnych paru groszy jaja świeże zmieniali na zepsu
        > te (tylko niektórzy na własne). Pogrom !

No i sikają do mleka w zastępstwie krasnoludków, w które nikt już nie wierzy.

S.
        • easyblue Re: Reżim z premedytacją nas truje 11.03.12, 16:09
          No to już wiem, dlaczego mi się mleko w kawie zsiada:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka