Dodaj do ulubionych

Ból po kontuzji

24.03.12, 12:46
Mam problem z bólami kolana po starej kontuzji. Środki przeciwbolowe typu apap nic nie dają a ostatnio w te pogodę czasami ciezko mi sie przez to ruszać. Polecicie coś może?
Obserwuj wątek
    • kolin55 Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 12:50
      marczekk napisał:

> Mam problem z bólami kolana po starej kontuzji. Środki przeciwbolowe typu apap
      > nic nie dają a ostatnio w te pogodę czasami ciezko mi sie przez to ruszać. Pole
      > cicie coś może?

Znam to, przejdzie Ci :)
      • kolin55 Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 12:57
        Najlepiej idz do lekarza bo tego typu nie leczone kontuzje z mlodosci potrafią sie zle skonczyc. Ja mam podobny sposób i smaruje się żelami z ibuprofenem. Najtanszy jest chyba Dip Rilif a mi pomaga
        • nadolpapa Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 13:03
          Dip rilif to jest coś jak votlaren?
          • kolin55 Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 13:12
            nadolpapa napisał:

> Dip rilif to jest coś jak votlaren?

Podobne tylko ze dip rilif ma chyba ibuprofen wiec szybciej działa no i mniej sie lepi :)
            • labadine Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 19:13
              robic oklady lodem-co godzine 30-sto minutowy oklad i az do skutku,zimno to jeden z najlepszych lekarstw przeciwzapalnych.
    • nowa_nudziara Re: Ból po kontuzji 26.03.12, 12:23
      Tak często niestety bywa,ale spróbuj sobie kupić w aptece maść w żelu.Zresztą tam Ci doradzą jakąś maść.Ja ostatnio też miałam podobnie i kupiłam sobie właśnie w aptece -dicloziaja- lek przeciwbólowy i przeciwzapalny,polecam,pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka