marczekk 24.03.12, 12:46 Mam problem z bólami kolana po starej kontuzji. Środki przeciwbolowe typu apap nic nie dają a ostatnio w te pogodę czasami ciezko mi sie przez to ruszać. Polecicie coś może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolin55 Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 12:50 marczekk napisał: > Mam problem z bólami kolana po starej kontuzji. Środki przeciwbolowe typu apap > nic nie dają a ostatnio w te pogodę czasami ciezko mi sie przez to ruszać. Pole > cicie coś może? Znam to, przejdzie Ci :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolin55 Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 12:57 Najlepiej idz do lekarza bo tego typu nie leczone kontuzje z mlodosci potrafią sie zle skonczyc. Ja mam podobny sposób i smaruje się żelami z ibuprofenem. Najtanszy jest chyba Dip Rilif a mi pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
nadolpapa Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 13:03 Dip rilif to jest coś jak votlaren? Odpowiedz Link Zgłoś
kolin55 Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 13:12 nadolpapa napisał: > Dip rilif to jest coś jak votlaren? Podobne tylko ze dip rilif ma chyba ibuprofen wiec szybciej działa no i mniej sie lepi :) Odpowiedz Link Zgłoś
labadine Re: Ból po kontuzji 24.03.12, 19:13 robic oklady lodem-co godzine 30-sto minutowy oklad i az do skutku,zimno to jeden z najlepszych lekarstw przeciwzapalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_nudziara Re: Ból po kontuzji 26.03.12, 12:23 Tak często niestety bywa,ale spróbuj sobie kupić w aptece maść w żelu.Zresztą tam Ci doradzą jakąś maść.Ja ostatnio też miałam podobnie i kupiłam sobie właśnie w aptece -dicloziaja- lek przeciwbólowy i przeciwzapalny,polecam,pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś