22.08.12, 16:13
witam mam kłopot przez dwa miesiace krwawiłam poszłam do ginekologa miałam torbiela 2cm poszłam na zabieg usuneli ,po miesiacu znowu miesiąc krwawiłam poszłam do lekarza znów jest torbiel tym razem przepisał leki biorąc leki tydzień nie krwawiłam teraz znów krwawie strasznie obficie co się dzieje mam już dosyć
Obserwuj wątek
    • mag401 Re: torbiele 22.08.12, 18:56
      Witam Cichocki Warszawa.
      Zadaj to pytanie na forum "homeopatia". Nie przejmuj się głupimi uwagami które będą tutaj wpisywać na ten temat leczenia. Dowiedz się gdzie najbliżej Ciebie przyjmuje lekarz homeopata. Te leki są obecnie trudno dostępne a lekarz będzie je miał. Koniecznie znajdź radiestetę w Twoich okolicach niech odpromieniuje mieszkanie bo te bóle stawów, zawroty głowy wynikają ze złego promieniowania.
      • misiania Re: torbiele 22.08.12, 19:52
        plus kompot z bobu. równie skuteczny jak homeopatia.
        • snajper55 Re: torbiele 22.08.12, 21:31
          misiania napisała:

> plus kompot z bobu. równie skuteczny jak homeopatia.

Kompot z bobu jest skuteczniejszy od homeopatii, ponieważ zawiera witaminy i mikroelementy. A mikstury homeo to woda i/lub glukoza ewentualnie jeszcze alkohol.

"Powyższe fakty oraz stosowanie w homeopatii leków, które nie zawierają aktywnych składników farmakologicznych, są powodem tego, że homeopatię uznaje się też za pseudonaukę lub szarlatanerię, a nawet określa mianem „okrutnego oszustwa”.

Nie jest znany sposób, w jaki środek homeopatyczny miałby leczyć. Sceptycy oraz przeciwnicy homeopatii tłumaczą pewną skuteczność leczniczą środków homeopatycznych efektem placebo lub jako rezultat myślenia magicznego.

Preparaty homeopatyczne są uważane ogólnie za bezpieczne (ze względu na to, iż składają się wyłącznie z cukru czy alkoholu), poza nielicznymi wyjątkami. Homeopaci są krytykowani za narażanie pacjentów poprzez dawanie porad, aby unikać stosowania metod medycyny konwencjonalnej, np. szczepionek, antybiotyków i leków antymalarycznych."

pl.wikipedia.org/wiki/Homeopatia
          S.
          • grazkavita Re: torbiele 22.08.12, 22:04
            Homeopaci to dobrzy, a nawet bardzo dobrzy lekarze, ale w tym konkretnym przypadku trzeba po prostu zmienić lekarza ginekologa, a także zastanowić sie nad suplementem uodparniającym i usuwającym ropę z jamy brzusznej.Ja miałam torbiele na dziąsłach i brałam suplement z wilczym pazurem i coenzym q 10, od tej pory nie bolą mnie zęby i jak coś niedobrego sie robi z dziąsłami to powstaje miękki ropień na wierzchu , który albo sama wyduszam , albo pęka przy myciu zębów....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka