hasmi 09.07.04, 09:32 czy ktos tez ma taki problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piscina Re: jak przytyc???? 09.07.04, 18:40 hasmi napisał: > czy ktos tez ma taki problem? Mialam cale zycie, dopiero kiedy dopadla mnie alergia i biore Zyrtec zaczelam nabierac ciala. Podobno Zyrtec tak dziala. Ale juz wole bez tuszy i bez alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
as5 Re: jak przytyc???? 15.07.04, 17:55 piscina napisała: > hasmi napisał: > > > czy ktos tez ma taki problem? > > Mialam cale zycie, dopiero kiedy dopadla mnie alergia i biore Zyrtec zaczelam > nabierac ciala. Podobno Zyrtec tak dziala. Ale juz wole bez tuszy i bez alergii > . Ja też mam ten problem.Też rozwazalam przyjmowanie odzywek bialkowych.Nawet zakupilam opakowanie,ale mam problemy z watrobą i musialam zaprzestać stosowania.Stracilam juz calkowicie nadzieje ze kiedys przytyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: jak przytyc???? IP: *.net-serwis.pl 15.07.04, 18:13 co to za odzywki, ktore nie sluza/szkodza? odzywka, ktora ja znam i propaguje- poza innymi korzysciami -szczegolnie efektywnie wspomaga regeneracje nadnerczy, gruczolow rozrodczych, watroby, trzustki, nerek i systemu nerwowego; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: jak przytyc???? IP: *.net-serwis.pl 15.07.04, 19:21 jest to regenerujaca mieszanka ziolowa na bazie tradycyjnej medycyny chinskiej, "idealny pokarm" dla komorek zapewniajacy wlasciwe odzywienie organizmu i przywracajacy rownowage organom wewnetrznym; nie ma jej w sprzedazy ogolnej, ew. info szczegolowe podam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimboy Re: jak przytyc???? IP: *.cns.ohiou.edu 09.07.04, 20:07 Ja rowniez mam ten problem,od lat walcze z moja rzekoma niedowaga.Probowalem juz wszystkiego- ciastek,tlustego jedzenia i nic. Zazwyczaj udawalo mi sie przytyc jakies 3kg. Niestety moj metabolizm nie pozwala mi na przybraniu kilku cm tu i owdzie.Po obfitym obiedzie praktycznie po dwoch godzinach moge isc skorzystac z toalety by pozbyc sie pozostalosci. Jestem pewien ze wiele osob marzy by miec taka wydajna przemiane materii jaka ja posiadam, ale wierzcie mi to wcale nie jest takie cool. Z drugiej strony musze sie przyznac ze prowadze dosc aktywny tryb zycia-cwiecze dwa razy w tygodniu na silowni,w soboty obowiazkowo basen a jesli pogoda pozwala to pozajeciach wybieram sie by zagrac w tenisa. Zaznaczam ze nie jestem juz pierwszej mlodosci-25 lat :-( Nawet jakies dwa tygodnie temu postanowilem zakupic odzywki bialkowe-zjadlem dokladnie trzy kilo a przytylem tylko 1kg mozna powiedziec na brzuchu. Mam niedowagi 5 kg,ale wszyscy wokolo mowia mi ze musze przytyc jakies 10 kg by wygladac jak czlowiek. Marze o tym by przytyc te 5kg, ale to nie jest takie proste-przeciez nie zrezygnuje do konc z mego trybu zycia- nie ma to jak sport. Nawet rozwazalem opcje wstrzykniecia sobie sterydow-patrzac na te "spuchniete karki" jakie chodza po naszych ulicach myslalem ze to edyna opcja by przybrac na wadze. Ale na szczescie oprzytomnialem-przeczytalem kilka artykolow na temat efektow ubocznych zazywania anabolikow. Tradzik,powiekszenie sutkow,uszkodzenia watroby no i najmocniejszy argument impotencja i uszkodzenie kanalikow nasiennych przekonaly mnie iz to nie dla mnie, tym bardziej ze chce miec w przyszlosci zdrowe dzieci. Reasumujac bycie chudym byc moze ma mnostwo pozytywnych stron ale rowniez znjadzie sie te kilka negatywnych. Jesli zancie jakis dobry sposob by przybrac na wadze w sposob calkowicie bezpieczny- prosze uchylcie rabka tajemnicy na tym forum. Z gory dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: jak przytyc???? IP: *.chello.pl 15.07.04, 18:01 Za parę lat będziesz się cieszył, jak wszyscy Twoi koledzy dorobią się brzuszków, a Ty nadal będziesz szczupły. A tak bardziej na serio - regularny tryb życia, regularne posiłki (5 razy dziennie), koniecznie kolacja. Dużo potraw mącznych, makaronów, kasz, ziemniaków, jak mleko, to tłuste, podobnie śmietana - co najmniej 22%, jak sos, to typowo polski, zagęszczany mąką i zabielany. W taki sposób utuczyłam swojego męża. I bardzo dobrze, że uprawiasz sport, nie rezygnuj - tycie samym tłuszczem daje w efekcie piwny brzuszek przy chudych rękach i nogach, a tego chyba nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
piscina Re: jak przytyc???? 15.07.04, 19:12 To znowu ja. Od czasu mojego ostatniego postu sporo (jak na mnie) przytylam, jak nigdy w zyciu. Juz sie cieszylam ale w kolejce w sklepie podsluchalam, ze tyje sie od Zyrtecu (lek przecialergiczny) i mina mi zrzedla. Czy aby to na pewno Zyrtec? Rzeczywiscie on tak dziala? A moze to tylko dlatego, ze troche wiecej po nim spie? Odpowiedz Link Zgłoś