Dodaj do ulubionych

chcesz schudnąć?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 15:51
Witam drogie Panie. Czy chcecie ładnie wyglądać i lepiej się czuć? Zapraszam.
Pomagam w kontroli wagi, schudnąć i przytyć.(sama schudłam 10 kg) Mogę i Tobie
pomóc. Więcej informacji Doleczek@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: savena Re: chcesz schudnąć? IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 19.03.02, 21:24
      jak bys chciala naprawde pomoc to opisalabys swoja metode tutaj i poddala ja
      dyskusji ale ty pewnie chcesz zarobic a nie pomoc.
      • Gość: Perełka Re: chcesz schudnąć? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 21:50
        to nie jest takie proste. Ważne jest kilka informacji. Nie każdy jest taki sam.
        Np. czy jest się chorym? Jeśli tak to jakie leki są przyjmowane? Ile chce się
        schudnąć? Czy długo występuje problem z nadwagą/niedowagą itp. Informacje te
        pozwalają na określenie czy można stosować dietę i jak.
        • Gość: szaser Chcesz rozmawiać, to mów konkretniej! IP: 193.59.130.* 20.03.02, 07:30
          Jak znam życie, to kolejna superpromocja cudownej diety jakiegoś cudotwórcy od
          agaru lub pektyn wspaniałej firmy z jej niezastąpionym produktem, który może
          być nasz, jeśli tylko uwierzymy w siebie. No cóż, tacy też tutaj przychodzą,
          jak natrętni akwizytorzy pod drzwi naszego domu, podszywając sie pod pocztę,
          elektrownię lub jakiś hiper, mega. Takich tylko kijem pędzić. Jak masz coś do
          powiedzenia o jakiejś diecie, to podaj ją wszystkim na forum, poddając
          swobodnej dyskusji.Jeśli nie, to weź sobie alax.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka