Dodaj do ulubionych

PULS serca a leki

22.12.12, 21:01
Czy mozna brać razem propranolol i bodymax plus? propranolol (10mg 1 raz dziennie) dostałam od lekarza internisty na podwyższony puls (czasem dochodzi do 95 w spoczynku). Miałam robione Ekg ostatnio dwa razy w grudniu Lekarz mówił, że jest ok tylko ten przyspieszony puls. mam sporo stresów , mysle że to jest ta przyczyna. Kiedys pomógł mi na gorsze samopoczucie bodymax plus(wtedy nie badałam pulsu, ogólnie miałam złe samopoczucie). lekarz mówił ,że mogę kupić, ale wkońcu sie zastanawiam, czy dopiero po skonczeniu propranolou czy moge razem brać te leki.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: PULS serca a leki 23.12.12, 00:11
      beatike napisała:

> Czy mozna brać razem propranolol i bodymax plus? propranolol (10mg 1 raz dzien
      > nie) dostałam od lekarza internisty na podwyższony puls (czasem dochodzi do 95
      > w spoczynku). Miałam robione Ekg ostatnio dwa razy w grudniu Lekarz mówił, że
      > jest ok tylko ten przyspieszony puls. mam sporo stresów , mysle że to jest ta p
      > rzyczyna. Kiedys pomógł mi na gorsze samopoczucie bodymax plus(wtedy nie badała
      > m pulsu, ogólnie miałam złe samopoczucie). lekarz mówił ,że mogę kupić, ale wko
      > ńcu sie zastanawiam, czy dopiero po skonczeniu propranolou czy moge razem brać
      > te leki.

Możesz je spokojnie brać razem. A na ciśnieniu to ja się znam, bo pracuję jako hydraulik.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka