Dodaj do ulubionych

Odchudzanie

26.12.12, 18:38
Hej

Jestem chłopakiem o wadze 90kg. Mam 21 lat i chciłbym schudnąć lecz niewiem jak mam sobie z tym poradzić. Chciałbym schudnąć 20kg lecz wiem że będzie trudno. Jak mam za to się zabrać ??? Może ktoś mi coś doradzi ??? Jestem gotowy na odmawianie sobie jedzenia ktore do teraz pochłanialem w dużych ilościach. Jestem sprzedawcą w sklepie także podczas dnia mam dużo ruchu. Proszę o porady jak szybko schudnąć.
Obserwuj wątek
    • amityr Re: Odchudzanie 26.12.12, 19:58
      Przeklejam ci przepis za zielarzem dr Różańskim :
      W przypadku terapii odchudzających i przeciwmiażdżycowych polecam mieszankę ziołową sporządzona z plechy morszczyny, ziela jemioły i kłącza perzu (w równych częściach) o odwar gotowany 5 minut: 100 ml 2 razy dziennie, rano i wieczorem. Sylicynar 2 razy dziennie po 2 tabl. powl. przez 1 tydzień, potem 2 razy dziennie po 1 tabletce przez 3 miesiące. Ponadto zażywac wybrany przez siebie preparat chromu, guarany i selenu.
      • amityr Re: Odchudzanie 26.12.12, 20:10
        Drugi przepis ,który znalazłem i sam zacząłem stosować. Rano i wieczorem zjadam po czubatej łyżce samemu zmielonej mieszanki nasion Wiesiołku, Babki Lacetowatej,pestek Dyni, 5-6 Orzechów Wł.
        • pantaleon-sarenka Re: Odchudzanie 30.12.12, 15:44
          Już widzę, jak on będzie chodził po polu i zbierał nasiona babki albo wykopywał kłacza perzu, że o morszczynie nie wspomnę.
          • aqua48 Re: Odchudzanie 30.12.12, 15:52
            Jeśli chcesz zrzucić 20 kilo, to żeby to zrobić zdrowo trzeba czasu. Najlepiej idź do lekarza specjalisty- bariatry, który ustali właściwą dla Ciebie i Twojego trybu życia dietę.
            A tak od razu zmniejsz wszelkie posiłki o połowę i przestań jeść słodycze.
            • pantaleon-sarenka Re: Odchudzanie 30.12.12, 16:01
              Mam do zrzucenia 65 kg i już chodzę do lekarza, z tym że do poradni leczenia zaburzeń metabolizmu, a nie do bariatry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka