Dodaj do ulubionych

dziwna sprawa

21.03.13, 13:48
od lat odnawiają mi się wrzody - kilka dni temu skusiłem się i zjadłem surową marchewkę cała w dodatku nieumytą a później z powodu bólu gardła zaszalałem i wziąłem polopirynę co mi nie wolno - po trzech godzinach dostałem takich bóli że myślałem że rodzę - wziąłem controloc 40 co mam zawsze pod ręką - minimalnie pomogło - za dwie godziny to samo - to myślałem że marchewka nie strawiona i wziąłem no-spę - zwymiotowałem ale sama woda bez marchewki i bez jedzenia - w nocy trochę spałem - rano bóle mniejsze - ale cały dzień się utrzymywały wieczorem nasilenie - szlag mnie trafił bo już różne ataki wrzodów miałem ale nigdy tak silne i postanowiłem uśmierzyć ból - walnąłem setkę jakby lepiej drugą super trzecią ból ustał - już 48 godzin żadnego bólu bez żadnych prochów - jest na to jakieś wytłumaczenie
????
Obserwuj wątek
    • oldboy42wawa Re: dziwna sprawa 21.03.13, 14:38
      i zpomniałem napisać że ciśnienie mi spadło ze 145/95 na 135/80
      • kzet69 Re: dziwna sprawa 22.03.13, 01:03
        Tak, powinieneś leczyć alkoholizm.
        • oldboy42wawa Re: dziwna sprawa 22.03.13, 18:08
          strzał kulą w płot normalnie wogóle nie piję wódki jeśli już to piwo ale czego się nie robi dla zdrowia
          • mlody776 Re: dziwna sprawa 23.03.13, 01:44
            OK, nie traktujesz sprawy poważnie, jak chcesz zasuszać wrzody żołądka alkoholem. A leczy (nie zaleczą ale leczy) się to bardzo prosto, naturalnie (bez żadnych chemicznych leków) i w ok. 4 tygodnie. Mówił o tym przed laty na radio: "Let's Talk Health's" Dr. Kurt W. Donsbach, D.C., N.D., Ph.D., zanim mu zabroniono mówić o tym sposobie, bo nie jest on zatwierdzony przez FDA i wielcy producenci leków by stracili. Jak by to wiedziano powszechnie, kto by kupował ich leki lub nawet chodził do lekarza z wrzodami żołądka. Hahaha
            Doktor Donsbach ma dwa szpitale (może więcej). Jeden jest w Meksyku a drugi w Polsce w Kamieniu Pomorskim (zdaje się, ze nazywa się pod wezwaniem Świętej Moniki, jak ten w Meksyku) i można starać się o przyjecie do jego szpitala dzwonić do Szwajcarii (chyba numeru telefonu nie wolno podawać na forum, wiec milczę). Głownie leczy on różne raki naturalnymi środkami. Oczywiście jest dobry i sławny, ale chyba nie w Polsce. Konieczne dwa tygodnie w tym szpitalu kosztują kilkanaście tysięcy USD.
            A ja chciałem napisać tobie ten sposób za darmo ale ze nie myślisz o leczeniu, to sobie odpuszczę, bo bym się ośmieszył tylko. Hahaha
            • grazkavita Re: dziwna sprawa 23.03.13, 09:14
              Alkohol to rodzaj antybiotyku , nie wiedziałeś? Raz po raz warto zabic to co w tobie złego siedzi....Z alkoholizmem to nie ma nic wspólnego.
              • mlody776 Re: dziwna sprawa 23.03.13, 14:12
                Wydaje mi się, ze on chciał się tym leczyć. Co ty piszesz, to jest coś innego (zalewanie "robaka"). Hahaha.
            • felinecaline Re: dziwna sprawa 23.03.13, 09:35
              Wcale "bys sie nie osmieszyl" - juz wlasnie sie osmieszyles.
              • mlody776 Re: dziwna sprawa 23.03.13, 14:07
                Podpuszczaj mnie, Podpuszczaj. Hahaha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka